Tehnički kutak > Garaža
Black runner
srunner221:
Jel probao tko mozda ovaj frgic sa wisha? Gledam uzet 19... cijena je fkt sitnica..
zvonkec92:
sale i ja sam ga uzo ali 21, vidjet ćemo ove dane kakav je al nebi trebao biti loš
srunner221:
--- Citat: zvonkec92 - 16 Studeni, 2018, 02:29:24 ---sale i ja sam ga uzo ali 21, vidjet ćemo ove dane kakav je al nebi trebao biti loš
--- Kraj citata ---
Aj pricekat cu da mi das feedback ionako mi nije hica... i gledam ovaj... nekako mi ne pada na pamet dat cca 500kn za org ako ovi rade svoj poso nadem vec negdje utrosit tu razliku haha
Btw gledam i ovaj cini mi se oke a i punooo brze dode
zvonkec92:
nema ga na stanju nit ce ga bit tak da to zaboravi. Wiš isto steraj u k**ra* jer isti taj karb nades na ebayu za 20-30kn manje od wisha, to je takva prevara od shopa da je to strasno a ekipa puši.
srunner221:
--- Citat: zvonkec92 - 16 Studeni, 2018, 03:10:02 ---nema ga na stanju nit ce ga bit tak da to zaboravi. Wiš isto steraj u k**ra* jer isti taj karb nades na ebayu za 20-30kn manje od wisha, to je takva prevara od shopa da je to strasno a ekipa puši.
--- Kraj citata ---
Ne kupujem online inace pa nisam upucen u te stranice bas... tu i tamo cackam na ebayu iz dosade ali ne narucujem...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju