Tehnički kutak > Garaža

Black runner

<< < (45/46) > >>

srunner221:
Vozim vecinom samo po gradu semafor semafor  uvijek pun gas mozda 2 puta je dosla do pola uvijek malo ispod

dacerovs:

--- Citat: srunner221 - 20 Kolovoz, 2019, 22:47:02 ---Vozim vecinom samo po gradu semafor semafor  uvijek pun gas mozda 2 puta je dosla do pola uvijek malo ispod

--- Kraj citata ---
Ne znam zbilja sta bi reko i nis mi nije jasno, ovo nije normalno da ga jebes, ovako sjebat bolcnu u 1500km moze samo kinesce od iglicastog.

Sent from my iPhone using Tapatalk

srunner221:
Nezz, ide malossi gore.. dreva sam drobio ikad sam ga skinuo ko nov... ne kazem da je svaki polini iglicasti los ali eto ovaj je ocito bio...

dario007:
Nemoguce da sport pro przenja po gradu bude na 5 crtica po ljetnom vremenu,neispravan ti je senzor.Meni je drevo isao i na 7 crtica,sto je 88-90c

Jesi iglicasti dobio iz rinfuze ili u orginal vrecici,raspadnut je,ali meni ne lici na polini.Izmjeri mu sirinu.

Mora izgledat potpuno isto kao malossi,samo imat kavez uzi po vanjskoj strani 0.5mm sa svakestrane,drugo je sve identicno na oko

srunner221:
Senzor sam nov stavio istog dana kad sam i sporta montiro... iglicasti je doso sa atacka u polini vrecici.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju