Tehnički kutak > Garaža

Black runner

<< < (26/46) > >>

srunner221:
U sub smo kolega grotty i ja isli malo do crikve, s runnerom sam jako zadovoljan, po ravnom mi je maxx 126 po satu (gps nisam mjerio)... potrosnja mi je bila cijelo vrijeme oko 3.3l... stigla mi je igla a7 i klipic pa moram to ovih dana isprobat ali trenutno sam prezadovoljan

srunner221:
Jucer smo se kolega grotty i ja igrali sa runnerom te smo stavili od ditecha linearne polutke, rolice cu bile 7.5 gore do sad i s njima mi je najbolje radio, sa polutkama je bio mrtav na tome, na 6.0 se tek javio pa smo ga stavili na 5.7 i tu mi je najjaci sad, vrti ga oko 10 trpm, jako lijepo ubrzava a top mu je 117gpsa

srunner221:
Kao sto neki znaju prije tjedan dana mi je lik skrsio runnera pa tako ide komplet na lakiranje sa drugim plastikama... sad posto je vec sve raskopano neda mi vrag mira pa cu ic na drugi setup, u planu je danas narucit sport pro mkII te dopler endurance 2003 radilicu.. jos cu uzet 21 frgic i to je to za sad, kasnije jos planiram bolje kvacilo stavit... to planiram vozit na yasuni r (osim ako me nesto ne pukne pa odem na jaci apuh)

Svako misljenje i savjet su dobrodosli.

Dax:
Sport pro mk2 ti imam ja ako hoces u super stanju i na poklon rezervna karika!?

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

SF2 Freak:
Doppler radilica da da samo Francuz  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju