Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR50 Factory, bit ce vjecna ako ja kazem
Corector:
E to nisam ja radio, ali cu ostaviti tako, i one specijalne umetke od aluminija na protuoklopu cu ostaviti, ne vide se na slici :notworthy:
Nju cu urediti za koji dan, stavit cu fotose od jucer/danas. Za chill sam si ostavio budzenje smjese, stelung prijenosa... Malo je drukcija ova mapa od purejetove jer ima izrazeniju bogatu smjesu na 1/4 gasa, neda mi se vadit ecu jer je zakopan posto me zanima jel ima senzor tlaka po kojem regulira smjesu, a ako ista mrzim to je kopanje po apriliji SR i nikad nisam s gustom serafio po tom skuteru jer je jebeno komplicirana naspram nivoa na koji sam navikao i mjeri se u sekundama.
Evo slike zamorceta, zadnji blatobran sam skarabudzio za tehnicki od kinesceta Lune 2T, to je onaj sto dodje iznad kotaca i drzi se na bloku motora :D
Nisam gledao koliko kila ima ovo skuterce, ali osjecaj u startanju i ubrzavanju je mocniji za razliku od Runnera ili Elystara. Sloziti cu je po metodi COPY/PASTE po uzoru na Nrg mc3 pa nek se kolje s njim.
PREZIREM tu malu laganu zamorcad jer ostvaruji bokje rezultate, a ta mala sranja mi nikako ne pasu i vjecno sam hendikepiran zbog toga :'(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju