Općenito > Maxiskuteri

Medley vs Nmax vs PCX vs SH

<< < (28/30) > >>

dino73n:
Nije me bilo neke dvije godine. Samo da javim da je Medley jos uvijek živ i da mu ne fali dlaka s glave.Prešao je nekih 20k km i nije bilo nikakvih kvarova.Čak je i akumulator još uvijek onaj prvi. Bilo je trenutaka kroz ove godine kad sam želio da je jači i brži al sad na ovim cijenama benzina njegova mini potrošnja je nešto najbolje što mi se desilo. Od kako je kupljen svake godine odem na more sa suprugom i nešto prtljaga i pređemo cca 1000km na tripu sa 25-26L benzina. A jedne prilike kad sam išao na trip sa drugom koji vozi 49ccm pa sam pratio njegov tempo trošio je 2,03L na 100km,nenadjebivo :)

Corector:
Svaka cast Dino, za lokalne ceste ne treba nista jace i teze. Jeftin za odrzavanje, a nenadjrbiv u ekonomicnosti.
Pozdrav

Poggiali:
Dino pre kul mi je skuter, bas je dobar ta plava boja i ovi sivi detalji :)

Daj mi reci, jesi ti mozda bio jednom davno na zagojre touru, ili sam pomjesao :$

dino73n:

--- Citat: Poggiali - 15 Ožujak, 2022, 13:35:07 ---Dino pre kul mi je skuter, bas je dobar ta plava boja i ovi sivi detalji :)

Daj mi reci, jesi ti mozda bio jednom davno na zagojre touru, ili sam pomjesao :$

--- Kraj citata ---

Pozdrav. Sigurno si me pomješao jer nisam dolazio u ZG i okolicu sa skuterom.Bilo je nekih ideja da Aragony i ja dodjemo i taman kad je to trebalo da se realizuje korona je učinila svoje i plan je propao. Pero Corector, TomiZG i RunnerSukošan su bili kod mene jedne prilike,Pero dva puta, pa smo se malo družili.Dolazio sam u ZG sa autom pa sam se uspio sresti s nekim dečkima iz ekipe ali samo na kratko.

Nadam se da će se ova sranja nekad smiriti pa da se dođe na neki meet.

Poggiali:
moj bed, zamjenio sam onda, bilo je to tamo do 2009te :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju