Općenito > Maxiskuteri
Medley vs Nmax vs PCX vs SH
dino73n:
Ja vec imam LED sijalicu i nije to uopšte loše nego želio sam uzeti nešto kvalitetnije. Kratko je za oskara al dugo je malo slabije pa mislim da bi s ovom boljom sijalicom i to riješio. Orginalna H4 radi savršeno (snop dugog i kratkog) samo što je slabo, kako rekoh ranije dobija samo 10.8V i sjaji žućkasto. A kad blicnem tad dugo svjetlo dobije 14.5V i tad sjaji kao LasVegas :) ali i generise ogromne količine toplote što bi istopilo ovaj far tako da je led koji odlicno sjaji na tih 10.8V a ne grije far odlično rijesenje.
A rasklapanje fara i ubacivanje leće za sad ne dolazi u obzir.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
Corector:
Pa ne treba far otvarati za ovu ledicu s lecom,najsiri dio je grlo i dosjed za H4. Tko bi to kupovao kad bi svi morali otvarati farove
zemo323:
--- Citat: Corector - 03 Listopad, 2019, 16:31:59 ---Pa ne treba far otvarati za ovu ledicu s lecom,najsiri dio je grlo i dosjed za H4. Tko bi to kupovao kad bi svi morali otvarati farove
--- Kraj citata ---
neki farovi omaju onaj lim preko žarulje pa ga treba ukloniti
malo sam po yt gledao ove žarulje i ne izgleda loše
dino73n:
Moj Medley danas slavi rodjendan. Napunio godinu i 11600km.
Za ovu godinu je dobio novu gumu kad sam krenuo na more, par zamjena ulja, jedan filter ulja, LED sijalicu, vjetrobran i kofer. Dva puta očistio kvačilo brusnim papirom radi podrhtavanja i to je to.
Sve u svemu ja prezadovoljan. Ovako fine performanse uz ovako nisku potrošnju nisam prije nikad doživio.
dino73n:
Medley danas dobio novu gumu. Prije 2 i po mjeseca sam mu stavio novu zadnju Bridgestone Battlax SCr i danas stavim i prednju Battlax SCf. Guma je čudo, i one orginalne maxxis nisu bile loše al ove su perverzija.
Od kako sam stavio kofer imao sam podrhtavanje kad pustim volan na 60kmh i mislio da trebam staviti utege medjutim sa ovom gumom naprijed nema podrhtavanja. Osjeti se i manje buke kod kotrljanja i skuter sad bolje upija neravnine na putu.
Nisam jos probao Heidenau pa za njih ne mogu ništa reći al sto se mene tiče ovi ostali proizvođači mogu komotno zatvoriti fabrike :) Bridzs rules ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju