Tehnički kutak > Garaža

Piaggio X8 150 by dacerovs

<< < (19/51) > >>

Corector:
Jel klipic s lakocom uletio u kuciste celjusti? Ne znam koji je to tocno tip, ali piaggio ima problematicnih celjusti kojima kuciste oksidira i onda to smece zapece. Od Libertija, Zipa, mp3, to su zestoka sranja.

dacerovs:
Ma klipici klize bez problema.
Jednostavno kad usijem kocnice, sporo se vracaju, ulje je kriminalno pa i tu mozda lezi problem.
Celjust mi djeluje identicno VXRovoj i takoder sa pletenim lajtungom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Corector:
Vidjao sam dosta hrdjavih tekucina u kojima valjda dominira voda i nisu radile taj problem. Priie bih rekao da ti je to do gumica. Imas u Sulekovoj reparaciju nekih 50 do 80kn, samo moram priznati da nakon godine dana na mojoj kocnici imam previse "zvakajucu" kocnicu, nikad nisam imao tako losu situaciju. Planiram staviti originalne gumice pa cu donesti konacan sud.

dino73n:

--- Citat: dacerovs - 29 Prosinac, 2018, 12:46:48 ---Ma klipici klize bez problema.
Jednostavno kad usijem kocnice, sporo se vracaju, ulje je kriminalno pa i tu mozda lezi problem.
Celjust mi djeluje identicno VXRovoj i takoder sa pletenim lajtungom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Kraj citata ---
Imao sam ja jednom slucaj na apriliji sr50 morini. Znaci kocnice rade fenomenalno dok su hladne, cim se zagriju blokiraju. Vise puta skidao cilindar i razradjivao klipice pa mazao plocice pastom za kocnice al sve je to bilo uzaludno. Na kraju promjenim ulje i sve 5. Nisam mogao vjerovati da je ulje to koje je pravilo problem.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

steeef:
kocionu tekucinu treba zamjenit..da gumice ne valjaju kocnica bi propadala i tekucina bi curila

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju