Tehnički kutak > Garaža

Piaggio X8 150 by dacerovs

<< < (14/51) > >>

steeef:
jesi ocrtal vario kod montaze?
vario za 180/200 je siru u promjeru nego ovaj za 125/150 (mislim na polini) i dimenzija bolcne nije ista...isto tak je i remen za 125/150 siri ali kraci nego za 180/200 cc..
sad kad cese po bloku,pazi da ti remen ne cese po bendiksu jer ga bude rasporil  :icon_biggrin:
treba ti jos okretaja, kak i sam velis

dacerovs:

--- Citat: steeef - 29 Listopad, 2018, 11:45:29 ---jesi ocrtal vario kod montaze?
vario za 180/200 je siru u promjeru nego ovaj za 125/150 (mislim na polini) i dimenzija bolcne nije ista...isto tak je i remen za 125/150 siri ali kraci nego za 180/200 cc..
sad kad cese po bloku,pazi da ti remen ne cese po bendiksu jer ga bude rasporil  :icon_biggrin:
treba ti jos okretaja, kak i sam velis

--- Kraj citata ---

Siri je u promjeru, a bolcna je ista, mjerio sam sve sa serijskim i onda sa ovim Maxi Polinijem, remen mogu vozit i ovaj za 125/150 ali imam krive polutke za njega jer imam ALU remenice nazad.
Struze po bendixu hahahha, oni zubi na vrhu remena, kad se podere dio koji struze po bendixu onda nebi trebao zapinjat.
A uzeo sam i malo kraci remen 824mm duzine naspram original Pia 834 pa mi ni nazad nije na vrhu remenice ali bar ne cese jako po bendixu.
Remen skida marker komplet, do pocetka zuba na remenici.
Uglavnom, skut ide ok al da, fali jos okretaja, treba mu barem 8000-8200.

Sent from my iPhone using Tapatalk

steeef:
goviril sam o polini variomatu za 125/150 naspram polini za 180/200.. razlika je i u bolcni i u promjeru...govorim to cisto zbog razlike u remenju koje vozis...
za remen pazi jer ga oce razrezat po duzini pa pukne, pogotovo kevlar 😂
struze ti po sredini bendiksa na izbocini na spoju di ulazi salica u salicu

dacerovs:
Jel bi tu odgovarao bendix od Liberty 200 (i slicni) ili on nebi radio na moju obicnu remenicu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

steeef:
bi, mislim da bi delal i od 200lc

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju