Tehnički kutak > Garaža

Piaggio X8 150 by dacerovs

<< < (2/51) > >>

Corector:
Haah vec se razbacujete s brojkama, a ja se zajebavao  :toothy12:

Neka neka, svaka promjena je dobra, bas me zanima taj X8 kad ga ufazis. Nadam se da neces jmati puno jebade oko stele prij#bosa,sve je ti isto kao na 50ccm. Jer najjace mi je kad su rekli da to nije 50cm po pitanju stele,a ono kurcina stari moj, i njega noras ufaziti da bi isao onako kako treba,naravno ako toleriras gubitak performansi, onda je druga prica, i tu 50ccm bas ne ide,a bogami i ovo ne ide kad ima rupcagu u okretajima.

dacerovs:

--- Citat: Corector - 27 Rujan, 2018, 12:32:25 ---Haah vec se razbacujete s brojkama, a ja se zajebavao  :toothy12:

Neka neka, svaka promjena je dobra, bas me zanima taj X8 kad ga ufazis. Nadam se da neces jmati puno jebade oko stele prij#bosa,sve je ti isto kao na 50ccm. Jer najjace mi je kad su rekli da to nije 50cm po pitanju stele,a ono kurcina stari moj, i njega noras ufaziti da bi isao onako kako treba,naravno ako toleriras gubitak performansi, onda je druga prica, i tu 50ccm bas ne ide,a bogami i ovo ne ide kad ima rupcagu u okretajima.

--- Kraj citata ---

Ma znam, prvi cilj ce mi bit ufazit projenos da to bude kako treba.
Listam zabarske forume da vidim sta oni imaju pametno po to pitanju.
Oni vecinom sve mijenjaju, federe ne kaplungu, centralnu stavljaju onu koja je i vario, Malossi sa malojzijem, polini sa polini.
A remenje svakakvo i naravno, opet sajbaju prijenos. Bar sam mislio da cu to izbjec hahahha.
A drugo pitanje mi je bregasta, vidim da  zabari stavljaju Malossijevu za 130e al ne vidim nista kolko puno ona donosi i jel vrijedi bregastu dirat.
Sa mapom i injektorom od master 500 se definitivno vrijedi zabavit jer je to dosta ljudi napravilo i dokazalo vece dobitke.

Sve cu znat kad ga upogonim.
Prvi na redu je variomat.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tomi_ZG:
Mrale sretno s novom vevericom,prvi put vidim i čujem da taj skuter ima tu mašinu,znam za skippera i libertya al ovo mi je novost

A za mastera upasirat te čeka velika igranka,od varenja nosača do struje,dovoljno se prisjetit one teme s runnerom koja je bila tu na forumu,to je zajebancija samo takva

dacerovs:
Pa kolko sam ja vidio, komplet nosac od Xeva odserafim i zaserafim na svoj x8.
Nemam kaj varit.
Rama x8 i xevo potpuno ista, u bocu!
Ja cak na 150 imam jedan amortizer, a sagnes se ispod i vidis mjesto za drugi amortizer, mjesto za kiler, sve je ostalo prazno, rama i druge stvari potpuno iste.
Budem sve slikao i pisao ovjde kad krenem sa tim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tomi_ZG:
Hm,koliko ja znam leader i kvasar imaju dolje nosače,a master gore,bude se valjda bata Štef javio on to sigurno zna

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju