Tehnički kutak > Garaža
Piaggio X8 150 by dacerovs
Nyzvo:
Dobar dobar :icon_thumright:
stipe:
--- Citat: dacerovs - 20 Lipanj, 2019, 00:13:16 ---Nis ne plese, ide odlicno, cak i dobro peglira kroz zavoje, meni nije jasno zasto ekipa nije zadovoljna sa voznim osobinama Beva.
--- Kraj citata ---
ja sam bas zadovoljan sa njim....
a isti je moj, jebate, cak je i naljepnica od tehnickog na istom mistu :icon_biggrin:
cestitke!
koliko km ima? koje godiste?
Dax:
Cestirke na bevu,puno sretnih kilometera!
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
dacerovs:
--- Citat: Dax - 22 Lipanj, 2019, 17:52:46 ---Cestirke na bevu,puno sretnih kilometera!
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
--- Kraj citata ---
Hvala Dax!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tomi_ZG:
--- Citat: dacerovs - 20 Lipanj, 2019, 00:13:16 ---Nis ne plese, ide odlicno, cak i dobro peglira kroz zavoje, meni nije jasno zasto ekipa nije zadovoljna sa voznim osobinama Beva
--- Kraj citata ---
Bev je super udoban skuter za peglirat po ravnici al meni osobno je koma za zavoje,pogotovo kratke i agresivne sa naglim promjenama smjera,zakaj je tak ne znam,dok sam onu kravetinu nexusa zalijegao bez problema,a sa bevom sam na isti način mislio da ću past,vidim odnosno čujem da dosta ljudi dijeli isto mišljenje,a i masu puta sam vidio po gradu u oštrim zavojima i kružnim tokovima vlasnike dotičnog na rubu pada jer sam ih ispeglirao runnerom kroz zavoj :laughing11:
--- Citat: dacerovs - 20 Lipanj, 2019, 00:13:16 ---Rade ga raspirio 145 hahahah.
--- Kraj citata ---
Pero je vidio kaj se meni događalo na toj brzini,ne bi više raspirivao beva,fala ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju