Tehnički kutak > Garaža
Piaggio X8 150 by dacerovs
PchelaUbica:
--- Citat: Dax - 03 Lipanj, 2019, 15:54:46 ---Bla bla bla......bla bla .......bla
Kupi 1000ccm i bok
Ovo ostavi za do ducana i neki svoj gust
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
--- Kraj citata ---
Haaa daxx :icon_thumright: :icon_thumright: :headbang: 800,900,1000
dacerovs:
--- Citat: Dax - 03 Lipanj, 2019, 15:54:46 ---Bla bla bla......bla bla .......bla
Kupi 1000ccm i bok
Ovo ostavi za do ducana i neki svoj gust
--- Kraj citata ---
Hahahhahha nis od tog, skupo je to prometalo, em za regat em za vozit.
To je kao da imam jos jedan auto.
Vec sam ja sve pregledao, gledao sam nes od 600-800cc i da je za svaki dan i ako radim 6-8tkm godisnje, to mi je godisnje 600-700€ samo na regu i gume, a di su druge stvari koje mogu otic, ako se uzme rabljeni motor. Motor bez kofera je katastrofa za bilo kamo otic, to je jos bar 5-6tkn ako uzmes full opremu itd itd.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dax:
To je za gust,a ovaj 150 si ostavi za laganini voznju ako te ne trazi previse ulaganja
dacerovs:
Evo, 3.5L trosi, 90% u punom gasu.
Izmjerena i max brzina po GPSu, na ravnoj obicnoj cesti ide 105gps, dok negdje lagano niz brijeg navuce 111gps(116 po satu) i ne smije bit vjetra haha.
Na ZG zaobilaznici ide 121 po satu .
I sad dogodovstina od jucer. Znaci stojim na semaforu kod autobusnog kolodvora i doleti do mene Honda SH 150 karb model iz 2003g. Znaci Honda me ispreskakala bez problema i jos ima veliki Givi vizir. Ide majstor prema placu na Kvatricu i staje di i ja. Kad pogledam ja Honda udara 78tkm, reko sunce ti j****, masina suha ko barut, samo spuh hrdav, skut je zmaj i jos ima ogromni kofer, nije ni cudo da ih Talijani najvise ganjaju.
Kaze mrale da oko masine nis nije dirao, kupio ju je sa 35tkm i samo gonja, nece stat Japanac.
Tak da Japanca si modam nabavit, j#bo sve ostalo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
zvonkec92:
jbt kak ta krava ide tak dobro, bas sam zavidan
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju