Tehnički kutak > Garaža
Piaggio X8 150 by dacerovs
zvonkec92:
Ja i dalje tocim ATF i nemam problema nikakvih a getriba se puno lakse vrti nego sa hipenolom
dacerovs:
Vec sam nalio to kaj sam imao pa cu pratit situaciju.
Sljedece ide neko kvalitetnije sigurno
Sent from my iPhone using Tapatalk
JogFromYamaha:
ja bi na tvom mjestu spustio ulje iz pezine getribe i stavil unutra
da se vrti ludo i da dere remenice od snage :icon_tongue:
dacerovs:
Ma nista Peza samo Japanac bajo moj hahah, cak ni ulje ne smije bit francusko :D
dacerovs:
X8 se voza svaki dan, jos par km i 15tkm je na satu. Imao sam malo viska vremena pa sam mu ukljucio turbo mod
Znaci vizir ga kolje jebacki, treba mu ga skratit na pola. Bez vizira je svagdje isao 5-10kmh brze ali morao sam bit sagnut do volana jer inace vjetar komplet udara u mene ali nisam imao bubnjanja u kacigi kao kad imam vizir.
Nadalje, vratio sam mu VXR remen i olaksao rolice sa 11.4gr na cca. 10.5gr i skut ide daleko bolje, vrti 8100 i tad ide najbolje. Kad se ugrije prijenos i krene vrtit 7850-7900 vise neide tako. Tako da mu trebaju 10gr role i to je sve.
Pregledam sam svjecicu i nakon pregleda sam spustio diznu sa 98 na 95, vrti iste okretaje al sam autonomiju povecao sa 255km na 275km sa 10L benge sto ispada 3.6L/100km.
Sta ces, dosadno skuterce al vozi bez razmisljanja. Gledam uzet i nesto novije pa mi ovakvo dosadno skuterce jako dobro dode za punit proracun, favorit mi je Kawa J300 i ako bog da, iduce sezone je u garazi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju