Tehnički kutak > Garaža
Piaggio X8 150 by dacerovs
dacerovs:
--- Citat: RunnerSukosan - 27 Rujan, 2018, 19:17:53 ---Stavi mu quasara onda
--- Kraj citata ---
Tak ce bit najvjerojatnije, kad uleti nesto da je uredno, a ne da uzmem neki grob od masine.
Sent from my iPhone using Tapatalk
dario007:
Ajde Suhi odvoji malo vremena pa napisi ovdje,sigurno nas ima vise koje nas zanima,pa da te sad ne zivka svatko pojedinacno. :icon_thumright:
nrgmc2-tuning:
Ljepi trakor kolega :icon_thumright:
SF2 Freak:
--- Citat: dario007 - 27 Rujan, 2018, 20:14:53 ---Ajde Suhi odvoji malo vremena pa napisi ovdje,sigurno nas ima vise koje nas zanima,pa da te sad ne zivka svatko pojedinacno. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
rade nema sanse da vise ista objesnjavam. Forum se pokazao kao hrpa nekrstenih budala , pa djabe ja tu pisem ista. dao sam savjet , dao sam mogucnost opsirnijeg obrazlozenja. KOga ce zanimati javit ce se , ko ce tuc glavom kroz zid i bit ne krsten radit ce po svom. A ako slucajno tu stavim obrazlozenje koje se nece svidit bit cu popljuvan i bacit ce se kamenje na mene.
Sjeti se medlya kaj je lik kupio pa sada muci muku sa drekom. Pametnom dosta :icon_thumright:
Tomi_ZG:
Tu bi najbolje sjela 250 mašina jer je najmanje kemije i ide original na nosač,uz to ne bi bila šaka u oko ko ogromni master sa onim odvratnim spuhom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju