Tehnički kutak > Garaža
Piaggio X8 150 by dacerovs
Corector:
Ja sam mislio da je on napravio 14 soma u ovo vremena, pogledam prvi post i skuzim da ga je uzeo sa 11. BOme dobar ulov, to je ko novo.
dacerovs:
Ma uglavnom je ko nov, jedino sta ga boli su seleni, znaci veliki selen i dva mala u bloku su za zamjenu(godine ga stigle), to cu na zimu sve sredit. A inace je tip top, par ogrebotina i tjt.
Tako mi je priraso srcu nevjerojatno, ima mjesta za stvari, fino se vozi, nema nis cackanja po njem(osim ako sam nekaj namjerno idem drkat), zahvalno skuterce.
Ove godine sam rano krenuo, mislim da ce na kraju sezone bit 10tkm na kontu.
Trenutno ovaj prijenos vadi mast ovim 150 zracnih kubika, bas ga je gust drzat u iberu hahaha. Sad je takva situacija se prijenosom da kakvo god vjetrovito vrijeme bilo, on uvijek gusla preko 100, znaci zadnjih 600km sam u cudu od kako sam ovaj remen stavio. Drzi ga zakucanog u okretajima i ni nakon 100km u komadu, on uvijek isto vrti samo mu malcice duze treba da se zavrti kad je vec posteno usijan.
Ne mogu vjerovat da cu to izgovorit al sam zadovoljan sa ovih 150cc.
Sent from my iPhone using Tapatalk
dacerovs:
Bogme, danas me kisa uhvatila......... ljubljen bio X8 i zastita od vjetra, suh sam bio ko barut, a kisa je bogme fino padala.
Sake i kaciga su bile mokre ostalo sve suho.
Gume mi nisu bas davale sigurnost al nisam proklizio al se nisam ni igrao, imao sam 6-7km do kuce i bas se pljuscina posteno spustila.
Malo sam posnimio ubrzanje, ovo je jos dok je hladan prijenos, a zanimljivo je da jos malo bolje ide kad se ugrije, vrti 7900-7950 sto je malo previse al mi se neda cackat, samo pali i vozi.
Corector:
I ja sam danas svjesno castio elistarce po kisi. U kombinaciji s dekicom, kulturno se mogu provesti u civilnoj odjeci jakni . Jedino imam zimsko/kisne rukavice.
dacerovs:
--- Citat: Corector - 29 Travanj, 2019, 19:26:33 ---I ja sam danas svjesno castio elistarce po kisi. U kombinaciji s dekicom, kulturno se mogu provesti u civilnoj odjeci jakni . Jedino imam zimsko/kisne rukavice.
--- Kraj citata ---
Pa da, jos i onu kabanicu da imas, ne zeza te ni stajanje na semaforu. Kisa koja pada normalno ne stvara problem za voznju ali pljuscine i nevremena, to bas nije za vozit.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju