Tehnički kutak > Garaža
Piaggio X8 150 by dacerovs
dacerovs:
I ovo remence je liznulo po bendixu i to dokazuje brutalnu izlaznost.
Ubrzanje vrti zakucano od starta 7900 i na pun gas se odma nabije u okretaje, bilo to na 60-70-80, na pusti stisni gas uvijek zabije 7900okr.
Sveukupno djeluje odlicno i spreman je za zahtjevne tripcine.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Corector:
Ovo je kulturan potpis remenceta. Bome s spreman, pretrsao si skuterce vise puta, odradio testne djireve, za ovakav kalibar, da bi opravdao svoju investiciju, ocekujem tripcinu barem do Tokia, inace si omasio ceo fudbal. :toothy12:
PS, jesi pobrusio rub bendixa?
dacerovs:
Hvala Corectore!
E nisam ga pobrusio, ne znam jel pametno izbrusit to izbocenje na bendixu??
Btw, morat cu aku kupit mamu mu, danas u rano hladno ujutro pokazao znakove umora.
Koji aku da uzmem i di je najpovoljnije??
Sent from my iPhone using Tapatalk
SF2 Freak:
Yuasu samo preskoci. I to onako da iskocis iz Mlijecne staze.
Corector:
Nista ne brini za skidanje ruba, znaci skines SAMO onaj mutavi rub koji. strsi. Najpametnije bi ti bilo rastavit bendix, znaci onu zicu osigurac skines pa fino do odradis. I to se ispolira ko iz picke jer stavis bendix u busilicu, i znatno spasava remen. Bendix rastavit je lako, moras blokirati stisnuti osigurac, pa ga "odvaliti" s jedne strane... i usput podmazes unutra osovinu i zupcanik da trci ko veverica.
Ne znam koliko Ah hoces, uzmi si AGM vrstu baterije, a Unibat dekarira najjace udarne struje koliko sam vidio. Nisam se puno outa susretao s njima ali bilo ih junackih koji su anlasovali ycrkotine
--- Citat: SF2 Freak - 17 Travanj, 2019, 07:40:59 ---Yuasu samo preskoci. I to onako da iskocis iz Mlijecne staze.
--- Kraj citata ---
Cekam report koji valja, s obzirom da punis mob dok je skuter ugasen, pa trebas zahtjevniji aku, bas me zanima koji ce polozit.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju