Tehnički kutak > Garaža
Piaggio X8 150 by dacerovs
Punisher:
--- Citat: dacerovs - 31 Ožujak, 2019, 22:35:36 ---Nema veze, mozes slobodno pitat u mojoj temi, isti je skut u pitanju.
Mozes i svoju temu u garazi otvorit pa pisi sta i kako radis na njemu, a znas i sam bio si vec na forumu.
Zeza te karb, isto je tak zezao i mene. Uglavnom treba ga posteno ocistit, povjerit iglicu od plovka i pogledat membranu.
Original Keihin CVK 26 mora bit na 2.5kruga sta se tice serafa smjese tako da tu nemas sta dirat. Dizna ti je vjerojatno 82 ili 85.
Sta se tice otvaranja gepeka i sjedala, moguce da ti je osigurac riknuo, mislim da je treci po redu, nalaze se ispod poklopca akumulatora.
Sta se prijenosa tice, aftermarket vario zivne ovog zracnjaka dosta, druga pjesma je to. Pogledaj kakve zadnje polutke imas, jesu ALU ili celicne??
Remen imas vjerojatno 814x22.5 i role 11gr.
Da se svasta napraviti po pitanju prijenosa, pogledaj moju temu od pocetka.
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Ok thx.
Osigurače ću još jednom provjeriti iako sam ih nabrzake pregledao i činilo se sve ok. Imam znanja u elektrici pa ću već vidit do čega je kad sve rastavim, provjeriti kontinuitet u prekidačima, da li radi elektromotorići itd. Remen je ja mislim standardni ali kevlar.
Polutke - na što misliš točno (jbg smatraj me početnikom u nekim stvarima)?
Što triba gledat kod igle plovka - oštećenost, iskrivljenost?
Otvorit ću temu u garaži kad krenu radovi, bit će tu svega, od rastavljanja gotovo svega (osim motora), farbanja plastika, ugradnje tahometra itd :happy6:
RunnerSukosan:
Ne postoji standardni kevlar. Mozda malossi/polini kevlar?
Polutke su ti ono na cemu kvacilo i u cemu remen stoji (otvaraju se), drugi naziv je remenice
Punisher:
--- Citat: RunnerSukosan - 31 Ožujak, 2019, 23:12:05 ---Ne postoji standardni kevlar. Mozda malossi/polini kevlar?
Polutke su ti ono na cemu kvacilo i u cemu remen stoji (otvaraju se), drugi naziv je remenice
--- Kraj citata ---
Sorry, krivo sam se izrazio. Sve je standard, jedino je remen kevlar - malossijev. Za polutke ću još pogledati jer nisam obraćao pozornost kad sam otvorio na brzinu deklo da pogledam stanje. Neću ni gledat još jedno vrijeme, laganini proučavam na netu stvari da se vratim nazad u mehaniku svega, a i danas sam si skoro nožem odrezao prst :angry7:
Kad krenem prvo i osnovno bit će vađenje karburatora i detaljno čišćenje, uz pregled svjećice vidim kakva je smjesa, te montiranje tacha da vidim na koliko se vrti pri kretanju s mjesta i pri kretanju općenito da imam osnovni input s kojima ću dalje moći se s vama savjetovati kako dalje.
RunnerSukosan:
Ako hoces bolje performanse najbolje staviti polini vario gdje dobis odgovarajucu centralnu, mijenjanjem same centralne neces nis dobit jer nije projektirana za serijski vario. Mogu ti donijet malo tvrde oprugice kvacila koje imam u steku pa montiraj.
dacerovs:
Tako je, pregledaj prirubnicu obavezno( gumeni dio u koji spaja karburator i glavu masine) i karb dobro pregledaj i ocisti.
Provjeri membranu i plovak pa se moze narucit i reparatur set, malo je skup al to je kvalitetan karb pa se isplati.
Ja sam zato zasad ubacio kinesku verziju i radi ok, al uredit cu Keihina jer ipak ne kosta Keihin cvk26 nov 1800kn dok kinez 300kn.
Meni ti je greska u iglici plovka i membrani i cak je i dobro radio na leru inu voznji al je na malom gasu i na odvrtanje gasa trokirao.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju