Tehnički kutak > Garaža

Piaggio X8 150 by dacerovs

<< < (31/51) > >>

dacerovs:
Hahah bit ce kategorija drugi mjesec al ne koci me to nis, prosli uz mene panduri na motoru i stali uz mene na semaforu, al odgledao me i produzili svojim putem i to jos na kraju prosle sezone.

Deki, ma milina za putovat naspram Runnera, a komarce i zunzare skuplja samo tako, ko da 200 punim od sale hahaha

Sent from my iPhone using Tapatalk

dario007:
Znas da zivis :icon_thumright:

Dax:
Tako i treba,samo ti tripuj
Udoban je taj X8 uvjerio sam se prije 2g,bas milina za duze dionice
Ali opcenito odlican motor,a sad to sta je malo ruzan ko ga siša,glavno da sluzi svrsi!

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

Punisher:
Na ovu temu sam naletio sasvim slučajno pošto se upoznajem sa novim ljubimcem: X8 150 ;D
Vidim dacerovs dobro se razumiješ u dotično udobno cestovno plovilo  :laughing7: , pa ako ti ne smeta da te kontaktiram u inbox, imat ću neka pitanja, al cu prvo pregledati forum ako nađem što me zanima da te ne torpediram pitanjima...

P.S. Pozdrav svima, evo me nakon 10 god nazad na forum  :binkybaby:

dacerovs:

--- Citat: Punisher - 31 Ožujak, 2019, 17:01:55 ---Na ovu temu sam naletio sasvim slučajno pošto se upoznajem sa novim ljubimcem: X8 150 ;D
Vidim dacerovs dobro se razumiješ u dotično udobno cestovno plovilo  :laughing7: , pa ako ti ne smeta da te kontaktiram u inbox, imat ću neka pitanja, al cu prvo pregledati forum ako nađem što me zanima da te ne torpediram pitanjima...

P.S. Pozdrav svima, evo me nakon 10 god nazad na forum  :binkybaby:

--- Kraj citata ---
Pozdrav!
Ma pitaj slobodno, slabo ces nac neki info o 150tki, ima jos jedna Vespa Lx150.
Daj neki info o X8ici?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju