Ostalo > Razne offtopic teme :)
Grill by Marko?
shogun:
Pljeskavica iz rustice se radi po leskovackom rostilju a kuhar se zive boban i iz leskovca je :)
U rustici imaju pizzu fi 1m al je od 200-350kn
Kremenko grill ima punjenu vjesalicu omotanu janjecom krpicom par excellance
A ni horseburger im nije los
Posljednjih godinu dana se hranim u samo u kineskom restoranu u okickoj
Kiselo ljuta juha, janjetina bambus kineske gljive, dvije male rize, pohani sladoled ubija ( sve kineske u zg sam obisao)
Po meni jedni od jacih cevapa u zg su u sesvetama kod hrge od 1996 tamo jedemo i uvijek su isti
( u banja luci sam bio u svim razvikanim cevabinjicama i nije mi. Ista ukusno krenuvsi od obelixa, krune, mc chevapa, muje .....)
U dugom selu cetvrtkom kod pike becki odrezak ogroman uz to ide tartar rizibizi i pomfri rijetko tko uspije sve pojest 25kn
U dubravi grill palic ima poprilicno veliku a nelosu pljeskavicu
U batku cevapi u kajmaku i teletina ispod peke sa krumpirima
U dubravi gyros house ima odlican kebab sami rade meso za kebab, ali zadnja dva puta mi je djelovao kao laksativ
U elbullu u dubravi su imali steakove boli glava ali su promjenili 3 kuhara i od tad nisam bio
U vrbovcu je bio feel grill tomahawk steak od 3kile pecen na zaru da se zatvore pore zatim dovrsen na tavi.
I taj lik je imao adana kebab od janjeceg mesa kakva je to bila stvar
Ako se nadjete u crikvenici u konobi karoca su gableci predobri, ali alacard im nevalja
Samo neki od restorancica di se prehranjujem iz dana u dan ima ih jos al se ne mogu sjetit svega
zvonkec92:
To care, dao si nam popis koji cu svakako probati obići
Nego cini mi se da sam tvoj nick vidio na reno forumu, varam li se?
Corector:
To Mrale, pazljivo sam proucio ove tvoje naloge i moram priznati da jedva cekam prliku da okinem na par njih. Ovo s kinezim i tako tim pohanim cetkama nije moj djir, makar je sladoled jako zanimljova stvar, i imas ga i u Kun Lunu :icon_biggrin:
dario007:
--- Citat: zvonkec92 - 18 Prosinac, 2018, 17:23:09 ---To care, dao si nam popis koji cu svakako probati obići
Nego cini mi se da sam tvoj nick vidio na reno forumu, varam li se?
--- Kraj citata ---
To sam ga i ja pitao,nije on taj izgleda...
shogun:
Sofra ima dobru pljeskavicu
Al draza mi je kafa sa begovom baklavom
Sv nikola ima dobru platu za dvije osobe zvanu aleksandrov mach
Inace mi je draza turli tava
U maricevom prolazu je rubelj kebab imaju telece meso odlicno al kebab im je koma u globalu
Pizza iz verona due me nije impresionirala
Ni tratoria volare me nije impresionirals
Inace ako hocete pravu pizzu ili duksa ili ohara ( imam frenda s kojim obilazimo sve pizzerije po zg)
( jedno vrijeme je u londonu u vg bila kebab pizza odlicna)
Chello pizzeria chichago double deker pizza od 2kg je dobra zgazim se ko svinjce
U ses kraljevcu ima za 35 kn gablec all you can eat i dobijes picence pivu ili casu dok iz rinfuze
Zelengaj na staroj samoborskoj ima dobre gablece kuhar voli eksperementirat
Danas sam u piki u ds pojeo grah boli glava ( sa ricetom i kobasicom i njihov domaci kruh )
E da
U novom vinodolskom pizzeria nava pizza nava mi je dobra ( sa articokama i bijelim lukom )
I obavezno burek u pekari perjavica na perjavici
Itd .....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju