Ostalo > Razne offtopic teme :)
Grill by Marko?
Tomi_ZG:
Ne priznajem nivo ak nije najviši nivo
Jučer sam kod kuma radio kotlovinu i ne da je bila za oskara nego za 10 oskara
Kod kotlovine je bitno da se stavi puno luka i domaće svinjske masti,a najbitnija stvar(koju mnogi zanemaruju) je da se krmići prije kuhanja u kotlu na naglo zapeku izvana da meso dobije laganu koricu i onda sokovi u mesu ostanu unutra i ne iscure van prilikom kuhanja u kotlu
Uz krmiće su bile i češnjofke i debrecinke,te grah i šampinjoni koji su isto bili za oskara,samo za ovo jelo treba strpljenja jer proces dugo traje naspram roštilja,a treba i puno više iskustva u spravljanju istog
Corector:
Naravno da se trud isplati za najvisi nivo, jel ostalo koje parce mesa?
PchelaUbica:
Uff oodlicno izgleda ... Odmah sam ogladnio :D
Evo malo jucerasnjeg viseg nivoa u slavoniji.
Ovo je.isto jako slozen proces i zahtijeva umijece. Od ranojuttarnje rakije, rezanja grkljana maloga klempe i nabijanja na razanj. Pa sve do kraja termicke obrade. Pptrebno jje jako puno alkohola , mjuze i drustva :)
Tomi_ZG:
--- Citat: Corector - 21 Listopad, 2018, 13:05:08 ---Naravno da se trud isplati za najvisi nivo, jel ostalo koje parce mesa?
--- Kraj citata ---
Sve se ispoštovalo ne bi vjerovao ;D
--- Citat: PchelaUbica - 21 Listopad, 2018, 13:07:38 ---Uff oodlicno izgleda ... Odmah sam ogladnio :D
Evo malo jucerasnjeg viseg nivoa u slavoniji.
Ovo je.isto jako slozen proces i zahtijeva umijece. Od ranojuttarnje rakije, rezanja grkljana maloga klempe i nabijanja na razanj. Pa sve do kraja termicke obrade. Pptrebno jje jako puno alkohola , mjuze i drustva :)
--- Kraj citata ---
Au mnogo mi se sviđa ovaj kralj životinja nabijen na kolac :laughing7:
Corector:
Suhom nek je vecna slava, od sad slavim pezu :headbang:
Jer sam se konacno snasao u PUREJET stilu :headbang:
Extremno visok nivo ishrane u Velebitu :headbang:
Tanjur juhe
Tanjur dobrog graha s kobajama
Kelj na leso pun tanjur
6 fasiranaca
2 becke snicle u sezamu
2 zdjelice salate
Kruh
Desert, puding jagoda, puding vanilija, muffin cokolada, muffin visnja.
Oznojih se koliko je topline uslo u mene, konacno, ima pravde sunce ti j****, 8 hiljada mjesecno mi nije bilo dosta za ishranu :headbang:
Nosi sve one dijelove od peze!!! :headbang:
PS skuzio sam da moram otvrdnuti oprugu zadnjeg amortizera :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju