Ostalo > Razne offtopic teme :)

Grill by Marko?

<< < (3/12) > >>

Corector:
Ljubo s cim je ovo dostavljeno? :toothy12:

ljubo46:

--- Citat: Corector - 23 Rujan, 2018, 06:49:08 ---Ljubo s cim je ovo dostavljeno? :toothy12:

--- Kraj citata ---
Ma isao sam krumprivagenom po nju ;D

--- Citat: zvonkec92 - 23 Rujan, 2018, 00:53:38 --- VIŠI NIVO !!!   sutra meet umjesto u VG, kod ljube u garazi da isprobamo tu pizzu, pardon eserku...

--- Kraj citata ---
Hahha Mozeee :icon_thumright:

Tomi_ZG:

--- Citat: Corector - 21 Rujan, 2018, 20:03:24 ---sad sam prilicno siguran da su zatvorili :'(

--- Kraj citata ---
Kad sam čuo skoro sam umro od tuge  :(
Nema više pljeskavice od 3 kile,leskovačkog voza,karađokine šnicle...

Nek joj je večna slava

--- Citat: ljubo46 - 22 Rujan, 2018, 21:57:29 ---Mrale sve je to macji kasalj pogledajte ovo

--- Kraj citata ---
Koja oskarovska pizza  :klopa:
Di je to i koliko košta?

Corector:
Ovaj tjedan sam izvisio par puta zbog lose organizacije pa sam bio prisiljen jest g#vn# u megicu jer jedino to radi u blizini. Kru te j#bo al me je sjebala ta plasticna ishrana, skoro otkaz... a skupo u pm, sve neko kemijsko zamorce od hrane i osjecam se kao da sam jeo kantu od jupola, ipostajem nesretan, a ne znam.zasto pisu happy meal, ili Big za nesto st primim s 2 prsta. Jedino mi je zanimljiva Mek jabuka.  I jos gledam guzvu kao da se dzabe dijeli, sve neke debele krmacetine, ne mozes dobre picke vidjeti za lijeka...

balki:
Cirano preko puta Av.Malla je isti gazda ko i Magazinska Klet. Dobra klopa.
Dobar burger u Burger Baru pred velesajmom.
Budweiser Pub kod Kvatrica isto korektan.
Vrhunska pica Papavero na Mlinovima iznad puba (skupa i nije ogromna ali vrhunski sastojci i nema onog gadnog osjecaja u trbuhu kasnije).
Tolko od mene;-)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju