Tehnički kutak > Tuning skutera
Dragster 70
Dragster 50:
Aj pokušat ću na ovaj način dobiti više odgovora.
Znači, mašina se ponovo slaže, isti setup (piše na profilu) , ali izvući maksimalu iz nje, jer nešto ne štima od početka. Polini Hi speed vario dobar, ali mi nije jasno gdje ide šajbica, bila je iza varia, do mašine, a ne poslije🤔
Kvačilo potrošeno, u njemu rozi/ljubičasti federi, kao i centralni, ide novo kvačilo sa Polinijevim plavim malim i plavim centralnim federom, u igri imam još bijeli i žuti centralni.Remen Malossi kevlar.
E sad, koju gramažu rolica, jer mi je bitnija krajnja, ili možda boja federa dirigira težinu rolica? Ventilvar zamjenjen jer je par krilaca strgano, i utor za onu "zvjezdu" jako pohaban i proširen za duplo.
Hvala
RunnerSukosan:
Znaci teze rolice daju krajnju, a lakse ubrzanje su price za malu djecu, postoji samo idealna tezina. Ako hoćeš krajnju kupi duzu getribu, preduvjet je ustelan prijenos..
PchelaUbica:
A koji kit imas?
Dobro ti kaze sukosanac. I ne mozemo ti mi reci tocno sad tu tezinu uzmi i letit ce. Nece ti ista tezina trebat npr sa zutim i bijelim centralnim sve zavisi kako mu bude odgovaralo , to ces znat cim krenes stelat
Dragster 50:
Top performance black trophy 70
Dragster 50:
Ljudi može li preporuka za težinu rolica i štelanje karburatora na moj setup? Stavio novo kvačilo i plave male federe i plavi centralni, Polinijevo naravno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju