Općenito > Trgovine

Kako kupiti nove djelove bez problema

(1/4) > >>

Matic:
Dober dan.

Djelove možete dobit na internetni trgovini WWW.CILINDER.SI, mozete dobiti sve djelove koje trebate za skutere 50cc, 125cc, 250cc,... vseh proizvajađa. Puno djelova je lageru svaki moment. Naplata ide po predracunu, djelovi se posiljajo kad uplatite predracun. Sve informacije dobite na vas email. Za tiste, koji zivite blizu Slovenske granice mozemo poslati na poste restante (postarina oko 5€), postarina SLOVENIJA-HRVATSKA oko 24€, mozete isto sami dođi u Miklavž (5km od Maribora) i nema postarine:) Isto nema problema sa povratom poreza, porez se vrati za nakup visji od 50€. Mozete nas dobiti na email: [email protected] ; msn: [email protected] i telefon: 0038640708743

Ali mi moze isto koji moderator ili netko poslati email od tistog koji ima ovaj forum, imam pitanje zanjega. Kontakt: [email protected]

Lp

Matic

andre@26:
Imas na dnu pocetne stranice spisak svih clanova koji su bili danas na forumu svi oni koji su u plavo to su moderatori: Benjamin, ivann,3alfa3, i svi ovi drugi a admin foruma je eladio

vktr:
Glavni je eladio

gaso999:
svaka cast za ovakvu trgovinu ali niste bas azurni kad treba vratiti lovu nazad(znam iz iskustva).

ChRiStIaN:
Upoznao lika...isli ja i efz sa foruma i sve 5 sa trgovinom...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju