Tehnički kutak > Garaža

Aerox Evo3 Motokultivator

<< < (40/47) > >>

dario007:
BB  :frajer:

Dragster 50:
Ja bi složio DR EVO odvozio sezonu i na zimu to slagao u druge blokove😁

PchelaUbica:
evo ipak ide nazad cilindar takav kakav je, pa kako bude. Nek izdrzi do kraja sezone pa cemo naci nesto bolje i odradit to opustenije i sa pravim dijelovima. Realno nisam se dugo ni vozio sa urednom kompresijom i cilindrom. Nesto je uletilo kroz usis i razjebalo ga. Bio sam dosta brzoplet. I sa premalo iskustva. A i imao sa na pocetku neki kineski karb sa slabim protokom goriva itd. Itd. Tako da nije isao uopce kako treba nakon tog kad se poderao. Honovan je na mjeru novog veceg klipa. A karika ja na 0.15 zazoru.

Ispuh prosiren na mjeru flande yasunceta

Nije mi dao vrag mira pa sam iso pregledat blokove i sve.
Uocen je blagi luft na lezaju do variomata. Nije strasno, ali kad vec imam set koyo c4 lezaja i corteco semeringa pa zasto ne malo sarafati. :) Sve je ugrijano brenerom i izvadeno sa izvlakacima.
Novi lezajevi ugrijani u ulju do nekih 100 stupnjeva i montirani na radilicu. Radilica u blok i to je to. Vrti se opet veselo.

https://youtube.com/shorts/218XHb5QAfo?feature=share

Squish sam slozio na 0.45

Morao sam i uzeti novi sic posto mi je štenac izgrizao originalni karbonski. Tu sam odljepio bio.

Uzeo sam i nove rucke. Jer su se one  mekane istopile na suncu.
Ove ce trajati vjecno

Masina je slozena.
A i napravio sam distancu usisa da produzim usisni trakt

Karburatorče čeka još od prošle godine. Skinuo sam cp19. Pa ide 24evolution.

Ostaje mi jos presloziti usis. Dok ne dode neki tjuning.
Upresati getribu. I ocetkati i ofarbati auspuh posto je zahrdao.
I moze opalenje.

dario007:
Fino fino,cekam recenciju od cp24 :headbang:

PchelaUbica:
Ma ne sumnjam uopce .. cp19 mi radio savrseno na 3 razlicita setupa. Nedavno smo kolegi stelali cp 17 na piaggio dreva ac. Pa to odsijeca stari moj 😁

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju