Tehnički kutak > Garaža

AEZAKMI Runner SP

<< < (20/23) > >>

lukazikaovic:
evo mali update sta se tice problema sa namotajima.

namotaji koji su mi pravili problem pokazivali su ohmske vridnosti statora i pickupa u normalama, isto tako napon na CDI je bija preko 50V kao sta san i prije pisa.

Ti namotaji su zavrsili u šteku.

Forumski kolega Prebi je osta bez iskre na skuteru. prominija je svicicu i proba je drugu bobinu pa je ispalo da su mu namotaji otisli pa smo tu situaciju iskoristili da vidimo šta je sa ovin namotajima.
Nakon spajanja mojih namotaja iskra se pojavila ,ali je nakon nekog vrimena osta bez nje.
opet san odradija mjerenja otpor statora uredan, pickup uredan,napon na CDI nekih 70V. testira san žice prema CDI-u.

I procitan negdi da bi bila žica trebala bit masa. i tako ja testiram koliko ohma bila zica ima prema masi kad ono 1kohm.
Bila žica je bila dobro zalemljena za namotaje međutim ona je nekakvom limicon povezana na masu namotaja i tu je ocito bija slab kontakt i radija problem.

Toliko izgubljenih uri zbog jedne kapi lema  :angry9:

lukazikaovic:
evo mali update
aezakmi se jos uvik drzi.. radi bez nekih problema osin sto okretaji nisu stabilni kroz cilo ubrzanje pa u krajnjoj zna pasti na minimalno 8800 tj u vecini slucajeva padne na 9000. evo uspija san u volanu nagurat 129 po celeru (116gps) .Malo je pomoga vitar pa su okretaji uspili ostat na 9500 pa je nastavija punit

triba bi se pozabavit stabiliziranjen okretaja u krajnjoj, ali u zadnje vrime mi je runner za kraće relacije pa mi te 90+ brzine nisu bitne

Poslano sa mog MI 5 koristeći Tapatalk

Corector:
Svidjaju mi se ti niski okretaji, trebala bi potrajati ta masina.
Meni runner purejet ima predobar start sa 7% i sto se starta tice, moze tu jos duza getriba jer ne predstavlja mu nikakav problem za kvacilo i zvono go gradu. Zivo me zanima kako bi isao sa 21%, ali odustao sam od toga i pomirio se s putnom brzinom od nekih 80,85 gpsa pri 8200, 8500rpm.

lukazikaovic:
9000 okretaja je premalo za yasuni r sa drevon jednostavno ne puni dalje. Danas san malo vrimena uvatija pa san stavia 6.5g rolice i sad kroz ubrzanje vrti 9500-9800.nekad odleti  do 10100  al se kratko zadrzi.
vise ne padaju okretaji uzbrdo. mislin da je napokon to to
sad se osjeća moć :headbang:

Corector:
E to je vec bolje i u skladu s ocekivanjima.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju