Tehnički kutak > Garaža
AEZAKMI Runner SP
lukazikaovic:
toliko san vida ovih dana da san se svadija sa kacavidon.
tlaka mi je opet sve to skidat.
malo mi je bogatija smjesa pa se moran malo poigrat sa smanjivanje dizne.
lukazikaovic:
ekipa iman situaciju da kvacilo kod spajanja trese. Bija san u prilici pa san kupija polovno kvacilo i zvono i na to kvacilo montira stare federe(crne malossi). i opet je bila ista situacija. probao sam standarne federe dobija san dosta losiji start ali i dalje trešnju pri spajanju.
Naknadno san nabavija druge malossi crne federe i ista situacija i sa njima.
kvacilo kao kvacilo ima "pupe" , zvono izgleda kao novo nema nikakvih tragova paljenja (ne plavi se nigdi).
proba san šmiglat pakne i zvono i to bi pomoglo na jako kratko.
prominija san i centralni feder i ista je situacija?
jesan li toliki baksuz da kupin zvono koje nije spaljeno,a krivo je ? ili ima jos nesto sta bi moglo utjecat?
problem sa spajanjen kvacila iman duze vrime i ta trzanja su garant uzrok pucanja 2 nova oem remena. jedan mi je puka nakon 300km a drugi nakon cca 2000km.
Dax:
Kupio si potroseno zvono
Zvono se popigalo i pretvorilo u elipsu,a da i ne kuzis!
Kad trese dosta jako i brzo na laganom kretanju onda je zvono,a kad cuka polako na laganom kretanju onda je kuplung ili losi federi
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
lukazikaovic:
--- Citat: Dax - 30 Rujan, 2018, 08:36:12 ---Kupio si potroseno zvono
Zvono se popigalo i pretvorilo u elipsu,a da i ne kuzis!
Kad trese dosta jako i brzo na laganom kretanju onda je zvono,a kad cuka polako na laganom kretanju onda je kuplung ili losi federi
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
--- Kraj citata ---
ima san priliku otvorit prijenos od akutera i da je zvono skroz plavo a ne trese kod spajanja. A ovo zvono izgleda ko novo a trese
nisan te bas skuzija sta se desava kad je kuplung ili federi. cuka polako?
dario007:
To kak zvono izgleda je nikakav znak.Sublerom provjeriti sirinu iznutra.107mm je novo,107.2mm se smatra potroseno.
Druga provjera je zaserafit zvono na primar bez polutki i zavrtit kotac.Tu ces vidjeti jel zvono spigano i dal baca.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju