Općenito > Generalno o skuterima

Najisplativiji skuteri za rentu

(1/3) > >>

Faba:
Pozdrav nakon dugo vremena,

molio bih iskustva i mišljenja o najisplativijim modelima za ljetno rentanje turistima. Konkretno modeli do 50 ccm, cijene do max 10-12 tkn.

Uvjeti bi bili 2t zbog uzbrdica, generalna pouzdanost(znaci Boutiani i slično ne dolazi u obzir), pogodnost za samostalno održavanje, te dostupni i povoljni rezervni dijelovi(plastike pogotovo zbog padova).

Razmišljao sam u smijeru Kymca ili starijih modela Aeroxa. Također, nakon par godina nepraćenja cijena po oglasnicima šokiran sam da su cijene 5 godina kasnije iste ako ne i veće(npr. Runneri 2008.), pa me zanima kakva je procedra unosa skutera iz drugih država?

Također, ako netko ima iskustva sa rentanjem i želi podijeliti neke savjete, neka se slobodno javi na PM, plaćam pivu.  :hello:

ljubo46:
Kao prvo uzmi zracnjake jer su bolji i jeftini za odrzavanje..
Tipa gilera stalker i sl.

di.ky.73:
Stalker,fly,typhoon,neos...

dario007:
Frend je na sezoni u Porecu,radi s tim skuterima za iznajmljivanje.Kaze mi u razgovoru da su svi izbacili 2t i 4t skutere i svi su presli na elektricne.Isplativije,manje brige oko tocenja i isplativije za musterije.
Kaze jedino da je kineski grob i da na dnevnoj bazi serafi po njima,sve serafe su izmjenjali na njima.

Sad eto ako on laze,lazem i ja.Moja sugestija je isto bila da uzmu nesto pouzdanije i na motor SUI.

Musterije su zajebane i nece vodit brigu o tocenju,kamoli tocenju ulja,pa su elektricni po tom pitanju puno bolji,a punjenje kosta svega 7kn.

U Grckoj recimo masovno preferiraju Kymko i najmanje problema imaju s njima.To mi je jedan frend rekao kad je posjetio Grcku i iznajmio tamo skutere.

di.ky.73:
Da elektricni se usplati za po gradu,ali sve vise njih ide izvan grada u obilzak...u DBK svi imaju ili stalkere ili fly

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju