Tehnički kutak > Garaža
Baotian Rocky 125cc / 180cc
dacerovs:
Ja se uvjerio, Zvonkec je 0.15 pogodio na osjecaj i to ne jednom pa da mu se posrecilo nego 2-3 puta za redom hahaha, ja uskacem sa listicima na provjeru, Zvonkec se smije hahahaha.
Btw, pa ne treba to stezat ko krvnik!
Vidio sam kako je stegnuto u originalu pa sam tako i ja otprilike, kad vise nemos na malu racnu iz zgloba na kraju racne stegnut, to je to.
zvonkec92:
Ista je krajnja, ma mislim da bi trebo u malossia samo teze rolice i bilo bi okej a ne daje mi se 100kn za set
Da, ko ima dve daske u glavi ima i osjecaja za npr M6, M8 i sve ostale... Najbolje naucis kad par puta sjebes navoj od stezanja onda znas kojem je gdje granica i takoder to, za stezanje glave recimo di je M8 saraf je dovoljna ona mala racna 1/4 i stegnes kolko ide, kad dalje vise neide to je to dalje mozes samo navoj sjebat ako ides sa duzom polugom
dacerovs:
--- Citat: zvonkec92 - 19 Studeni, 2020, 07:37:16 ---Ista je krajnja, ma mislim da bi trebo u malossia samo teze rolice i bilo bi okej a ne daje mi se 100kn za set
Da, ko ima dve daske u glavi ima i osjecaja za npr M6, M8 i sve ostale... Najbolje naucis kad par puta sjebes navoj od stezanja onda znas kojem je gdje granica i takoder to, za stezanje glave recimo di je M8 saraf je dovoljna ona mala racna 1/4 i stegnes kolko ide, kad dalje vise neide to je to dalje mozes samo navoj sjebat ako ides sa duzom polugom
--- Kraj citata ---
Sve znam, naucio sam i ja hahahah, ja stezem sa srednjom racnom glavu, ali ne na kraju drske nego onak na sredini iz zgloba
zvonkec92:
Ljep dan sunce pići, kako je raskopn štek rocky kaj je bio donor vilice od tada je postao nekretnina i smetalo ispred garaze pa sam odlucio danas posvetiti malo vremena spiganoj vilici i mogu reci da sam ju 99% vratio u vozno stanje
Smontirao i sada je nekretnina postla pokretnina
matija84m:
Dobro si ti nju izravnal :headbang:
Malo pod presu i evo je ravna vec :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju