Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

4T kinez - brzina

<< < (11/13) > >>

Beneli:

--- Citat: rolly - 02 Travanj, 2009, 21:02:18 ---teško je ljudima objasnit da malo novaca znači i malo kvalitete
--- Kraj citata ---
nebi se baš složio. ima nešto što ide i brže(i to puno) i što je kvalitetnije za novce za koje ljudi kupe ovog kineza. ali štaćeš ljudi polete vidi nov a samo toliko..., pa malo onako kroz gužvu kad mi zatreba...  dobro znam da nije kvalitetno ali može poslužit... i tako se ljudi tješe

Giz:

--- Citat: Cocaine - 17 Listopad, 2008, 10:34:09 ---Kaj vas nebi živciralo da vam skuter ide samo 70km/h?
Užas glupi kinezi,prokled bio dan kada sam ga kupio.

--- Kraj citata ---

Ili zapravo ideš 45km/h jer ti cajger laže solidnih 25km/h?
Meni se čini da je ovo upravo ta situacija koja tebe muči.

70 na scootu je več solidna brzina. ;)

Beneli:
to ko ja s ovim svojim kinezom ide 55 i sad ja mislim šta će mi ovi na tehničkom oće proć i tako? i kažem si ma 100% cager laže 5 kmh i odem ja na tehnički putem sam negdje i 60 uhvatio tamo a valjke ja malo strepin on dade gas kad na onom velikom monitoru se kazaljka zaustavila na 41 :laughing7: ja umalo u smjeh nisam prasnuo

luna500rr:

--- Citat: Giz - 02 Travanj, 2009, 22:36:46 ---Ili zapravo ideš 45km/h jer ti cajger laže solidnih 25km/h?
Meni se čini da je ovo upravo ta situacija koja tebe muči.

70 na scootu je več solidna brzina. ;)

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

65 je dosta da te neki kamijon ne gura sa ceste

Drnda:

--- Citat: luna500rr - 03 Travanj, 2009, 11:46:01 --- :icon_thumright:

65 je dosta da te neki kamijon ne gura sa ceste

--- Kraj citata ---
jesi li siguran.. mene sa 75 hoce prestizati... a sat mi krade 2-3 kmh prema nekoliko auta...
zavisi gdje je kakva cesta, jer na pravcu oni voze oko 80 -90 kmh

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju