Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

4T kinez - brzina

<< < (8/13) > >>

animatrix:
frend je mjenjao auspuh, stavio gljivu, postimavao karb, i kaze ide 75, i vozili se mi na ravnome i po njegovom satu on ide 75, a ja ga sa 65 obilazim...

dhorvat:

--- Citat: Cocaine - 17 Listopad, 2008, 10:14:13 ---Imam problem,imam skuter kineske je marke,četverotaktni.
Ako netko zna gdje se mogu nabaviti djelovi za tunning,jel mi vec skuter ide na
živce spor je ko puž max speed je jadnih 70km/h. :angry9: :angry9: :help: :help: :help:

--- Kraj citata ---

Meni je ovo trenutno najljepši kinez. Baš gledam slike i divim se  :icon_thumright:

Jedino kaj od mašine ne očekuj puno. 70km/h je puno za serijsku mašinu (mislim na kopiju GY6)

Al nabrijavanjem toga dobivaš performanse svakog prosječnog serijskog 2T, a dugotrajnost mu je dodatno smanjena uz ionako malu dugotrajnost prema statistici  ::)

Beneli:
evo čitam i čudim se. kako mislite 4 t nije za friziranje da je meni 4 t to bi već poletilo naravno stavio bi kakva krilca.mana 2t motora je više okretaja više snage i raspon snage je u svega 1000 okr. jedino rješenje je ventil na ispuhu ali skupo i zajebano :sad3:. 4t motoru samo treba oslobodit auspuh(nema jebada sa rezonaciom). deblju granu i složit prigušivač bez staklene vune i slično.(ako komšijama nesmeta prigušivač vam i netreba :laughing7:) slobodno može ić veći karb. airbox ili nešto drugo što bi usmjeravalo zrak nije potrebno dovoljna je gljiva. a ako ste već pripremili novce za kakav kit ili nešto drugo onda je bolje da uzmete turbinu. jednu malo omanju turbinu mogla bi od smarta ili neka baš za omanje motore po meni bi to bilo najbolje i najisplativije. trajnost motora se nebi toliko msanjila koliko bi dobio na snazi.i još stavit karike sa većomo specijalom tako da zazor između njih bude 0.00mm ovo bi bilo dosta za 80 kmh ali pravih ne onih po satovima koji lažu po 20 kmh. sa turbinom bi išao i 100

Drnda:

--- Citat: Beneli - 30 Ožujak, 2009, 21:41:07 ---evo čitam i čudim se. kako mislite 4 t nije za friziranje da je meni 4 t to bi već poletilo naravno stavio bi kakva krilca.mana 2t motora je više okretaja više snage i raspon snage je u svega 1000 okr. jedino rješenje je ventil na ispuhu ali skupo i zajebano :sad3:. 4t motoru samo treba oslobodit auspuh(nema jebada sa rezonaciom). deblju granu i složit prigušivač bez staklene vune i slično.(ako komšijama nesmeta prigušivač vam i netreba :laughing7:) slobodno može ić veći karb. airbox ili nešto drugo što bi usmjeravalo zrak nije potrebno dovoljna je gljiva. a ako ste već pripremili novce za kakav kit ili nešto drugo onda je bolje da uzmete turbinu. jednu malo omanju turbinu mogla bi od smarta ili neka baš za omanje motore po meni bi to bilo najbolje i najisplativije. trajnost motora se nebi toliko msanjila koliko bi dobio na snazi.i još stavit karike sa većomo specijalom tako da zazor između njih bude 0.00mm ovo bi bilo dosta za 80 kmh ali pravih ne onih po satovima koji lažu po 20 kmh. sa turbinom bi išao i 100

--- Kraj citata ---
aj se bannaj
drzava je u banani ajde i ti...

SlowRider:

--- Citat: Beneli - 30 Ožujak, 2009, 21:41:07 ---evo čitam i čudim se. kako mislite 4 t nije za friziranje da je meni 4 t to bi već poletilo naravno stavio bi kakva krilca.mana 2t motora je više okretaja više snage i raspon snage je u svega 1000 okr. jedino rješenje je ventil na ispuhu ali skupo i zajebano :sad3:. 4t motoru samo treba oslobodit auspuh(nema jebada sa rezonaciom). deblju granu i složit prigušivač bez staklene vune i slično.(ako komšijama nesmeta prigušivač vam i netreba :laughing7:) slobodno može ić veći karb. airbox ili nešto drugo što bi usmjeravalo zrak nije potrebno dovoljna je gljiva. a ako ste već pripremili novce za kakav kit ili nešto drugo onda je bolje da uzmete turbinu. jednu malo omanju turbinu mogla bi od smarta ili neka baš za omanje motore po meni bi to bilo najbolje i najisplativije. trajnost motora se nebi toliko msanjila koliko bi dobio na snazi.i još stavit karike sa većomo specijalom tako da zazor između njih bude 0.00mm ovo bi bilo dosta za 80 kmh ali pravih ne onih po satovima koji lažu po 20 kmh. sa turbinom bi išao i 100

--- Kraj citata ---

Ako malo bolje razmislis, bolji je izbor 2T, jednostavnije je.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju