Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR180R SP
Prebi:
Jel tesko srR a pribacit na sp180 il sr150?
Veloce:
@RunnerSukosan sa nsr 125 je. Imao sam u planu drugi karburator i ovaj mi ulete danas,jbg poklonu se ne gleda u zube :D Sto mislis da je smece ? Mene nervira sto je gabaritno bas veliki,ovi sto si nabrojao,koliki su oni ?
@Prebi to je zadovoljstvo :headbang: Nije nikakva nauka,nista teze nego stavljanje fabrickog agregata. Ja sam vise vremena izgubio oko instalacije.
RunnerSukosan:
--- Citat: Veloce - 18 Kolovoz, 2018, 17:30:16 ---@RunnerSukosan sa nsr 125 je. Imao sam u planu drugi karburator i ovaj mi ulete danas,jbg poklonu se ne gleda u zube :D Sto mislis da je smece ? Mene nervira sto je gabaritno bas veliki,ovi sto si nabrojao,koliki su oni ?
@Prebi to je zadovoljstvo :headbang: Nije nikakva nauka,nista teze nego stavljanje fabrickog agregata. Ja sam vise vremena izgubio oko instalacije.
--- Kraj citata ---
Sam koncept je prastar i zamišljen za brzince, neces imat odaziv ko neki od spomenutih karbova i nece ici jednako dobro s njima. Plus potrosnja.
Fićo98:
Kako dobro izgleda s ovom masinom :drunken_smilie:
aprilija top:
Meni je iso super sa ph 28 teze ga je ustelat ide dost veca ler dizna i manja glavna.preso na vhst 28 flat al razlika je sitna vise snage u nizim rpm ostalo isto uglavnom isto sam uzeo s nsra 28 prvu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju