Općenito > Trgovine

P: gilera runner 50 sp

<< < (10/13) > >>

Dax:
Eto nemojte da nisam rekao!
Ajmo organizirat gledanje tekme u nedelju!?
Ko je za,nek kaze
Idemo svi na 2 kotaca,nademo se sat prije tekme i kad pobjedimo poslje dir i zezancija

Mjesto gledanja nebitno,kako se dogovorimo

Molim bez prepiranja
Ko hoce hoce,ko nece nemora
Nije bed niti se ikoga sili

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

Dax:
Eto nemojte da nisam rekao!
Ajmo organizirat gledanje tekme u nedelju!?
Ko je za,nek kaze
Idemo svi na 2 kotaca,nademo se sat prije tekme i kad pobjedimo poslje dir i zezancija

Mjesto gledanja nebitno,kako se dogovorimo

Molim bez prepiranja
Ko hoce hoce,ko nece nemora
Nije bed niti se ikoga sili

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

dario007:
Ovo nije tuning pitanje,samo bi htio podijeliti informacije za sve one koji su se interesirali o novom Malossi Specijalu pod kodom M6116889.
Nazivne mjere remena su 18.7x810

Pa kako je kolega Ditek radio narudzbu dijelova za sebe,ubacio sam mu jednog specijala da se skrpam za dzabe dostavu.Hvala Ditek!

Pa idemo slike remena i koda:

Izmjerene dimenzije su 19.2x809

Zanimljivo,isto toliko sam mjerio i orginal piaggio remen koji sad dolazi u drugacijim dimenzijama.

Nadam se da sam pomogao kod odabira,jos ostaje da dopisem kako se u praksi ponasa,ali pretpostavljam da ce biti identicno kao i sa serijskim remenom.

Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk

dario007:
Ovo nije tuning pitanje,samo bi htio podijeliti informacije za sve one koji su se interesirali o novom Malossi Specijalu pod kodom M6116889.

Pa kako je kolega Ditek radio narudzbu dijelova za sebe,ubacio sam mu jednog specijala da se skrpam za dzabe dostavu.Hvala Ditek!

Zanimljivo,isto toliko sam mjerio i orginal piaggio remen koji sad dolazi u drugacijim dimenzijama.

Nadam se da sam pomogao kod odabira,jos ostaje da dopisem kako se u praksi ponasa,ali pretpostavljam da ce biti identicno kao i sa serijskim remenom.

dario007:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju