Ostalo > Foto, video, music...
muzičko stereo pojaćalo
ante89wey:
evo ekipa ako se neko razumi po ovom pitanju imam technics su-v505 i dobro me služio a sad lagano počima štekat na jedan kanal ponekad (prestane radit jedan kanal bez šumova nekih) al dovoljno da živcira , tad iščupam činćeve i vratim nazad i radi. neznam kako to rješit, pa ako neko ima preporuku za pojačalo slične snage šta uzet ili ima možda iskustva sa ovakvim problemima :notworthy:
Tomi_ZG:
Koliko vidim to pojačalo je doslovno prastaro tak da bilo kakav zahvat ili popravak na njemu je vj. skuplja pita nego tepsija
A bilo kakvo drugo pojačalo ili komponentu je po meni ovak na pamet teško preporučit,pogotovo ak se naginje hi-fi zvuku,jer tu ima brdo faktora koji se ne mogu isčitat sa papira,općenito po mojem mišljenju nekakvo solidno pojačalo nije baš jeftino u glavi prosječnog korisnika,ak si laik i bitno ti je samo da radi i nabija uzmi najnovije kaj možeš u okviru nekog svog budžeta,nekakve stare krame nemoj kupovat
balki:
Otvori. Prelemi chincheve. Posprejaj potenciometre i saltere ulaza sa masnim kontakt sprejem da penetrira nutra i probaj dal si opravio.
ante89wey:
--- Citat: Tomi_ZG - 11 Kolovoz, 2018, 16:15:22 ---Koliko vidim to pojačalo je doslovno prastaro tak da bilo kakav zahvat ili popravak na njemu je vj. skuplja pita nego tepsija
A bilo kakvo drugo pojačalo ili komponentu je po meni ovak na pamet teško preporučit,pogotovo ak se naginje hi-fi zvuku,jer tu ima brdo faktora koji se ne mogu isčitat sa papira,općenito po mojem mišljenju nekakvo solidno pojačalo nije baš jeftino u glavi prosječnog korisnika,ak si laik i bitno ti je samo da radi i nabija uzmi najnovije kaj možeš u okviru nekog svog budžeta,nekakve stare krame nemoj kupovat
--- Kraj citata ---
staro je al je kvalitetno i dobar je zvuk. onda nema druge nego prić na digitalu samo stereo nikakvi 5.1 i ostala sranja
ante89wey:
--- Citat: balki - 11 Kolovoz, 2018, 20:45:05 ---Otvori. Prelemi chincheve. Posprejaj potenciometre i saltere ulaza sa masnim kontakt sprejem da penetrira nutra i probaj dal si opravio.
--- Kraj citata ---
provaću ovo napravit , već sam uze kontakt sprej mislija sve isprat. ako nije koji kondezator možda je rješivo jer nekad zna normalno radit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju