Tehnički kutak > Garaža
Dostavni MC2-BB
Corector:
Ne znam jel Tomi snimio neki video koji bi rado volio vidjeti iako je teska ilegala i direktno za zatvor, ali ova energija ide jako dobro sada!!! Nisam stigao tocno zapaziti kako stojis s Daxom, osim sto opet jebeni omjer mase/otpora zraka dosta djeluje i na ovome tipu agregata... To me jako demotivira i zbog toga si nikad necu nista budzit.
dario007:
Do 70km/h jako ovisi u kojem momentu je tko krenuo,ali ako krenemo u isto vrijeme onda odlazim cim kvacilo spoji.Na onim avenijama di smo peglirali do krajnje u retrovizoru djeluje kao 10+ duzina u korist nrg-a,ali Dax je tezi pa je realno stanje vjerovatno dosta manje.Moramo jednom prilikom poravnati kilaze pa vidjeti.
Oni dragovi di sam ti napeglirao BMW-a sam zaspao na svakom startu,a to je bilo i ocito jer nisam odlazio od 0-60km/h di bi trebao imati najvecu prednost.
Nije Tomi nis snimio,tj je,ali je imao prst preko kamere pa se nista ne vidi.
Tomi_ZG:
Snimio sam prst preko objektiva,ja sam tu večer/noć bio toliko ispoštovan da se pol toga ne sjećam,a pol toga čega se i sjećam mi je u magli i nisam siguran jel se stvarno dogodilo :laughing7:
dario007:
Regao sam danas vozilo i odmah izgasirao malo po gradu,svratio do bate Zvonkeca na kavu i tako...
Malo su zajebavali na tehnickom jer je isao 49.2km/h i posto u knjizici pise 44km/h bio sam 0.7km iznad granice,al ajde bio je okej pa je mjerenje ponovio sa malo manje gasa.
Iskoristio sam i ono sto sam ostavio spremno za tehnicki,upiknuo samo zute pozicije i spojio balonku sa stopicama koje sam ostavio free.
Kasnije doma provjerio okretaje i vrti izmedju 7300 i 7800 rpm,za neku finesu bi trebalo malko pojacati iako mi je djelovalo da vrti preko 8000rpm na osjecaj.
matija84m:
A svjetlo je super. Samo moras pazit da te noc ne ulovi :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju