Tehnički kutak > Garaža
Dostavni MC2-BB
dario007:
Ovaj maleni skuceni nije pao u zaborav,radim pomalo koliko vremena ulovim.Uglavnom polako uz kavu i cigaretu,al da sve bude kako treba...
Crijeva sam poslozio,nosac kilera je gotov,izmjestio sam trubu,ozicenje u buzire.Uglavio sam i termoprekidac te za njega slozio ozicenje.Nosac vodene pumpe je gotov,ralica je isto odsjecena i tako.Sve je to jedan veliki knap,pa se crijeva diraju u sasiju i kiler.Sva kriticna mjesta sam oblozio slaufom od bicikla kako se nebi ostetila crijeva.
Sutra jos ostaje nov relej ubaciti,spojiti + od pumpe i jednu zicu sa termoprekidaca na zelenu od gasenja skutera.
Evo par random slika sto sam slikao.
:hello:
Dax:
--- Citat: dario007 - 20 Kolovoz, 2019, 23:06:35 ---Tvoje doc vise ne uzimam za ozbiljno,nije te bilo pola godine kod mene,a ja k tebi malo malo dodem... :jerk:
--- Kraj citata ---
Malo malo kazes....ajde dobro
Uf al ga kenjas
Ti ces doc na moje zile,ali ja tvoje vise necu....pusa....hahahahahhaha
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
nrgmc2-tuning:
Ovo di si metnul termoprekidač ili senzor kaj već tu ti mašina radi gore dole i da ti ne pukne :dontknow:
Ovi kileri nece imati puno nekog smisla, jedino ako stoje u koso da zrak kolko tolko prođe kroz njih. Vjeruj te hladnjake sam prostudirao svaku sezonu i jedino naprijed veliki i deblji pomaze ostalo nema nekog ucinka.
Pun kufer si toga nabuđio unutra tih pi*darija. Svaka čast na volji ali čim manje tih brikerija manja je vjerovatnost da će stat.
Good luck i same gass po zavojima, bez gasa nema spasa!
KO KOČI TAJ OSTAJE BEZ PLOČICA!
KO NEMA PLOČICE ZAVRŠI U TRAUMATOLOŠKOJ :toothy9: :toothy12: :icon_biggrin:
šala mala :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
dario007:
Drug,sve je to nabudzeno,ima mjesta da masina radi i da se taj dio prepigava.
Kiler je na propuhu zraka i stoji pod nekih 60stupnjeva nagiba,tako da nesto zraka ide po njemu.Iovak sam imo dobru temperaturu,al reko kad se vec budzi i kad sam ga dobio na poklon,sto da ne...
Brikerije su tu bas da zastite i rasterete me gledanja u tu temperaturu vise nego u cestu.
Jucer su Cvetko i Zvone bili kod mene,pa smo zgotovili nrg-a,Cvetko je to brzinski pospajao,ja sam prije neke pripreme napravio i izmjestio zice,nasao mjesto za relej i tako...Ubacim slike malko kasnije...
matija84m:
Taj dodatni hladnjak neka pomogne samo 10% to ce bit vise nego zadovoljavajuce :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju