Tehnički kutak > Garaža

Dostavni MC2-BB

<< < (178/243) > >>

matija84m:
Svaka cast. Expresno slozeno na brzaka.
Oce bit koji km/h vise zbog duze getribe :dontknow:

dacerovs:

--- Citat: matija84m - 15 Srpanj, 2019, 13:54:24 ---Svaka cast. Expresno slozeno na brzaka.
Oce bit koji km/h vise zbog duze getribe :dontknow:

--- Kraj citata ---
Kaze Rade da ide 130gps kad normalno sjedi, a kad zalegne onda sigurno puni preko 140gps. Ipak je to BB, sve ispod 140 je sramota :D :D :D
Ekipa se nabrijala namazat Balkija i njegovu 350tku al sumnjam, treba tu jos 350€ ulozit u Bba :D :D

Al ovaj Darijev ubija, idu ti dinosauri ko mutavi.
Samo za usporedbu, jucer sam se igrao sa full serijskim SP180, Bev 250 sa variom radi krugove oko njega, nisam ga slikao al BB ima 14tkm original, salonac sa plavo crnom kombinacijom.
A Darijev BB se igrao sa mojim Bevom al bez varija.
Znaci serijala Bb180 nije nis spesl, SR od Nyzva i ovaj Darijev BB ubijaju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

dario007:
Nemre ici 140km/h,bar matematika tako kaze,8% na 125-127km/h koliko je isao prije je 135-137km/h.

Jucer normalno sjedeci sam isao 2-3mm dalje po cajgeru nego prije zalegnut na dugoj ravnici.

Nije uopce cilj namazat Balkija,nezz od kud ti taj info...
Cilj je da to konacno vozim bez nekih kvarova i pehova,kak ide ide.

dacerovs:

--- Citat: dario007 - 15 Srpanj, 2019, 14:50:23 ---Nemre ici 140km/h,bar matematika tako kaze,8% na 125-127km/h koliko je isao prije je 135-137km/h.

Jucer normalno sjedeci sam isao 2-3mm dalje po cajgeru nego prije zalegnut na dugoj ravnici.

Nije uopce cilj namazat Balkija,nezz od kud ti taj info...
Cilj je da to konacno vozim bez nekih kvarova i pehova,kak ide ide.

--- Kraj citata ---
Nyzvo je reko da hoce race sa 350cc, nisam govorio za tebe

Sent from my iPhone using Tapatalk

boulybox:
A s kojim onda dihtungom ispada 10ipo kompresija, ja kad sam sebi stavljo glavu nisam cilindar ni skido nego ko zadnje djubre promijenio glavu i sve sklopio nazad

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju