Tehnički kutak > Garaža

Dostavni MC2-BB

<< < (176/243) > >>

dario007:
Nejde suport gore radi bacve

dario007:
Gospodin BP je posvasao blok i pojacanja,ja sam prezadovoljan i puno mu hvala na ucinjenom poslu. :icon_thumright:

Minimalno sam pobijaksirao varove i ojacanja da magnet moze nesmetano prolaziti

Donju usicu sam doveo na mjeru,tamo je netko prije fleksom pobrusio 5mm materijala pa je BP sad dovario taj komad,a ja sam obradio biaksom i turpijom

Ove varove koji smetaju poklopcu nisam dirao da ne oslabim taj dio,pa sam malo pobrusio i prilagodio poklopac.

Zgotovio sam i nosac motora,ugradio pikse i pobrusio minimalno da nosac knap ulazi u ramu.Taj dio je bio malo siri nego kod originala,nazalost nisam slikao,zaboravio sam.

Toliko za danas,sutra ide nastavak radova.Montaza glave,stelanje squisha,promjena getribe na sp-ovu i montaza masine,plastika i jos nekih sitnica.

matija84m:
Ma super je to.
Drzat ce to sad :icon_thumright:

dario007:
Uzeo sam malu pauzicu za dorucak,posto nema nis radova da ubacim malo za pracenje.

Montirana 180 getriba,a 150 je izletila van.

Raskopano

Sve skupa je oprano u bengi(Tomi ce biti sretan),podmazano i krenuo sklapati.Prebacio sam sve u poklopac od ovog 150 bloka da sve bude u paru.

I evo sklopljeno i stegnuto sve po NM po manualu.Mos mislit,sve je metodom jedan naprema napamet.

Idem sad na slaganje glave,prije sam sve izracunao,sad samo squish gađam.

PchelaUbica:
To mrale. Ide to tebi. .
A gdje je prednji tocak od nrgja haha

E i de mi reci kako vadis osovinu primara i taj lezaj?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju