Tehnički kutak > Garaža

Dostavni MC2-BB

<< < (18/243) > >>

dario007:
Jebao me rad na leru i jako trokiranje do pola gasa,to me naravno nije sprijecilo da napeglam pezu pod cokom.

Rastavio karb,ispitao rad coka i radi.Problem je sto je bio podesen na 13.7mm,a treba 19mm,pa je stalno bio pod cokom.Nabudzio sam tijelo i podesio na 20mm,tj malo kraci rad i evo radi odlicno.

Konacno se i seraf smjese javio i sad je na krug i 20min uz 64 diznu,bila je 65.Imam jos jednu busenu koja je 61,ali ovako je dobro,pa tako ostavljam.

U ponedjeljak ide na registraciju.  :hello:

dario007:
Oduzila se ta registracija,jos ga nisam stigao registrirat.Nadam se ovih dana.

Nrg je bio pokusni kunic za sezor temp rashladne tekucine,te u njemu uspjesno radi golfov senzor.(hvala Dini i Argonyu na infu)

Cok sam ipak vratio na 19mm,sa 20mm je prekratak rad coka i onda ponekad ima problem kod prvog paljenja.
Piksa je spremna(hvala zvonkecu kaj ju je istokario)ide 45km/h i sa sc22 se pod blokadom navrti na 11.5soma okretaja.

Ubacio sam ga i u njuskalo,pa ako ode ode...sve mi ga je zao :( bas je apoteka sada...

charnel:

--- Citat: dario007 - 01 Rujan, 2018, 20:45:48 ---Oduzila se ta registracija,jos ga nisam stigao registrirat.Nadam se ovih dana.

Nrg je bio pokusni kunic za sezor temp rashladne tekucine,te u njemu uspjesno radi golfov senzor.(hvala Dini i Argonyu na infu)

--- Kraj citata ---

koji golf?

dario007:
Senzor je od golfa 2 prije 86.g,trazis na navoj.Cijene su od 30-50kn,ovisno o ducanu i marki senzora.

charnel:

--- Citat: dario007 - 03 Rujan, 2018, 13:21:50 ---Senzor je od golfa 2 prije 86.g,trazis na navoj.Cijene su od 30-50kn,ovisno o ducanu i marki senzora.

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju