Tehnički kutak > Garaža
Dostavni MC2-BB
BP:
Sta bi mijenjao blokove zbog tog šprunga. Gore stanje je bilo prije kad je falio citav taj komad. :)
Ovo se fino sa penetratorom provjeri do kud je pukotina i zavari se. Eventualno pojaca sa pločicom preko pukotine da rastereti zavar i beba. Bilo je i sad dobro zavareno kolko po slikama vidim, gore je puklo uz var i pukotina je krenula dolje i produzila mimo vara. Tak da tu nemas kaj, bio je neki spanung na tu usicu, mozda ona ne stoji full u vinklu na auspuh ili je naspanalo kad ti je ispao donji šaraf...
Imas navoj narezan u usici ili je matica unutra?
Zvonkec, nije cak ni precijenjeno kad gledas kolko imas troska plina, zice, sredstva za ciscenje... I kolko vremena ubijes na pripremu samo. Zavaris za 5 min a pripremas sat vremena. Pogotovo kad imaš ovakav stari lijevani aluminij. Jebe ti majku dok ga dobijes da je cist i bez oksidacije
dario007:
A jos se razmisljam,sa unutarnje strane je puknulo preko ojacanja bloka.
U bloku su matice,vozio sam se bez donjeg serafa dok nije pocelo jako vibrirat,onda sam skuzio da ga nema.
Kod Daxa smo ubacili drugi seraf i vidio se lagani sprung vec.Jbg dokrajcilo ga je...
Dax:
Mislim da se to moze rijesit ponovnim varenjem i napravi se ojacanje preko cijelog tog dijela izvana,jebes sad estetiku
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
PchelaUbica:
Jel to tvornicki tu vareno ili si ti ranije vario?
dario007:
Trenutno sam u potrazi za blokovima,ako uspijem naci nesto po pristojnoj cijeni budem sve preslozio u drugi blok.
Ako ne nadjem,onda cu razmatrati varenje.
Pcela,projekt je pisan do najsitnijeg detalja skoro.Varen je blok,imas slike u temi.
Posto je sad masina skinuta,iskoristio sam priliku da upgradeam nosac masine za kojeg sam pisao da nisam bio zadovoljan jer se masina jako uvijala na selenima u bloku.
Sad je slozeno ovako.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju