Tehnički kutak > Garaža
Dostavni MC2-BB
dario007:
Ma nekaj tu ne stima,ventilator ne radi stalno,nego samo povremeno.Zarulja je jedna od 35w i pumpa vode koju 50cc namotaji uz svjetla vrti bez ikakvog pardona.
ljubo46:
Prva liga je skut pajdo...svaka cast
Isti moj prvi skut samo naravno s boljom masinom..
Ispitaj punjenje tj napon u normanoj voznji pa napisi rezultate..moralo bi to tjerat sve...to paljenje ima struje na prodaju..
Na sarafe prednje celjusti stavi loctaite i normalno zategni.
Opcenito nakon bolje voznje provjeri sve sarafe i dobro dotegni i dalje nemas brige..i one na auspuhu obavezno.
dario007:
Hvala Ljubo :icon_biggrin:
Neki dan sam kupio multimetar i vec dva dana nemam pojma gdje sam ga ostavio.
Mjerio sam neki dan i imao na leru 11.7V,a oko 4000rpm sam imao 13.5V.
Sad je maloprije Dax bio kod mene i on se bori sa prefilavanjem,on na leru ima oko 13V,a u voznji kaze i da do 16v dolazi.
Znam da sad imam premali aku,ali ako struja nije sposobna nafilat mali aku,ne bude nafilalo ni veci,samo ce malo duze izdrzati matretiranje...
Na nosac celjusti imam lufta da sa unutarnje strane da stavim matice,pa bum tako i napravio,stavit cu i loctitea.
ljubo46:
Uf to na leru je slabo punjenje pajdo..trazi problem..kak si spoji to na na 50cc struju ili?
Promaklo mi je to sa strujom u temi
Dax jel mozda skinuo dolje zarulju u ralici?
Oma je bila da smanji punjenje..iako su meni bile vrijednsti vece i sa sp i sr paljenjem..mozda je do reglera ali i on je novi..
Tako da jbt ne znam stvarno...on previse ti pre malo. :icon_scratch:
lukazikaovic:
skut kad je ugasen treba imat preko 12V. u leru triba imat veci napon od ugasenog. Tebi je ta baterija za garbič.
a jeli nešto uz bateriju u kvaru triba vidit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju