Tehnički kutak > Garaža
Dostavni MC2-BB
dario007:
Corectore jesi se raspisao :toothy10:
Trebam sliku lulice vode na glavi od purejeta,sinoc sam trazeci kombu koja bi mogla pasati naletio na sliku glave od purejeta i djeluje mi da je to to...
Ajde slikaj ako ti nije problem,pa ubacis u temu...
dario007:
Evo Corector je poslao slike.
Mislim da bi to mogla biti prava kombinacija,provjerit cu...Corector je donirao jednu lulicu.
Ruckice i utegi volana su spremni,moram samo volan sa Powera prebaciti na mc2 radi navoja za utege
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk
dario007:
Pero je donirao lulicu vode od purejeta.
Doma isprobao kut i cinilo se okej,jedino su rupe na vecem rasponu nego na BB-u,pa se se ispresale piksice iz orginal mjesta
Skracen je jedan dio lulice jer je bio dosta blizu poprecne sipke,pa je rucnom pilom otpiljeno i zagladjeno turpijom
Imao sam problem i sa visinom odzracnika pa je preradjen,posto ga nisam htio skroz izbaciti.
Skracen max i turpijom napravljeno da se moze zaserafiti i odserafiti sa viljuskastim 6 kljucem
Kako to izgleda montirano na poklopac glave i na skuteru
I usporedba orginal lulice i odzracnika sa ovom preradjenom od purejeta
Mislim da ce ovo biti dobra kombinacija,popravio sam kut spajanja crijeva i sad ne smeta poprecnoj cijevi,kao i odzracnik koji je preradjen i ostavljen u funkciji,a ne smeta nicemu.
Pribavio sam jos i od runnera 50 lulicu vode sa 4 kuta cilindra,pa cu vidjeti kako se to slaze,samo nju treba okrenuti da je ulaz vode od svjecice.
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk
dario007:
Danas su rolice dosle na red.Kako sam novi u svijetu BB-a imam samo jedan set rolica od 10gr.
Imam malo nepoznatu postavku pa se nemrem ravnat po kolegama.Malossi polutka,kevlar remen i kratka getriba na 180cc.
Za pocetak sam u rolicama izbusio 6.4mm rupu,blago prosao sa 6mm borerom.Ugrubo se racuna nareznica x 0.8mm da se dobije potrebna rupa za urezivanje navoja. Znaci 8x0.8.
Pripremio ureznice m8
I krenuo sa korak 1,pa 2 i na kraju bez oznake
Napravio navoj u rolici
pa se odrezala navojna sipka na sirinu utega rolice
I dobio 14gr,sto je najteze sto ide ovom navojnom sipkom
To bude okej za pocetak,po potrebi ce se odrezati novi komadi navojne sipke za smanjivati tezinu.Jos je ostalo polijepiti metal za metal.Uzeo sam u Bauhausu ovo ljepilo,pa ce se isprobati kakvo je.
PchelaUbica:
Svaka čast Darac. Ovo mi se mnogo svidza sa urezivanjem i ubacivanjem navojnemsipke. Svaka čast na ideji !
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju