Tehnički kutak > Garaža
Dostavni MC2-BB
dario007:
--- Citat: aprilija top - 13 Travanj, 2019, 20:23:02 ---Ma to bu bomba nek sam klackalica gino lagano radi 💪💪
--- Kraj citata ---
Nadam se da bude to okej,budemo vidjeli kak se bu to pelalo :)
--- Citat: Corector - 13 Travanj, 2019, 20:31:04 ---Ak trebas prednju celjust brembo imam je u steku, podrzavam ovaj projekt, a legalizirat cemo ga s blokadom :D
--- Kraj citata ---
Trebam,a trebam i blokadu ;)
Znam da podrzavas,vec sam te dosta ugnjavio,hvala ti na savjetima,skicama i na poslozenom releju.
Volio bi da bacis oko na ovaj strujni dio kad rijesim sve,ipak si ti tata-mata za struju,al budemo se sve privat dog...
--- Citat: M.A.S 82 - 13 Travanj, 2019, 20:34:59 ---Odlican projekt,super si ovo sa prednjim svjetlom rijesio,jer su stock svjetla kao 2 svijece.. ;D
--- Kraj citata ---
Hvala,da bas si dobro opisao,dvije svijece...prvo nis ne vidis,drugo nitko te ne dozivljava kad se ne vidis.
dacerovs:
Majstor nema sta, jos da ga financije malo ne koce, to bi tek onda bila perverzija.
Jos kad vilica prava sjedne, kocnice prave, ma strava!
Sent from my iPhone using Tapatalk
dario007:
Probusene donje rupe na cilindru na 10 mm,da moze na brezone od 125/150cc bloka koje su malo uze.
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk
dario007:
Pomalo se radi dok se ne oslobodi cijeli dan za serafanje,do tada na kapaljku.
Pobijaksiran blok
I kako auspuh prolazi kod nosaca masine
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk
dario007:
Nemojte osljepit
Izlaz za flandju je siren sa 26.5mm na 30mm
Dignut timing za 1mm i siren sa 43.6 na 45mm
Malo je liznut tek toliko da nije serijala
Skinuta je guma sa felge,tako da mogu felgu polakirati
Spojena struja preko releja za svijetla i pumpu vode
Jedna iz faze spajanja
Spojena zadnja celjust,mulj je isao van iz nje,pa je velika kolicina DOT-a proterana kroz celjust.Ubacene i bolje plocice sa vise mesa.
DOT-a mi je ponestalo pa prednju celjust nisam ni dirao,to cu kad kupim tekucinu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju