Tehnički kutak > Garaža

Dostavni MC2-BB

<< < (2/243) > >>

dino73n:

--- Citat: Bore Ši - 03 Kolovoz, 2018, 22:33:53 ---vec ima powera

--- Kraj citata ---
Pa na njeg i mislim. Sta je poweru progutat par tisuca kuna novih djelova :D :D

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

dario007:
Pa imam ga namjeru stavit u oglas.U bescijenje ga nedam,jer je sve slozeno na novo.Mene ce s regom ispast 3500soma ovako ugrubo.Ako je netko spreman platit skuter posteno,ruke nebum dobio nazad,al bar nesto,nek ga vozi.Ako ne ode,nek se paca.

Power se ne dira,osim ak nekaj nenadano ne ode.

zvonkec92:
Al imaš volje, ja bi odusto odma čim bi vidio kolko ima posla oko skutera :D svaka ti dala  :bero: :bero2:

TopPerfomance4:
vrhunski odrađeno ima li kakve razlike u perfomansi sa velikim box naspram malog tj novog tipa

dario007:

--- Citat: zvonkec92 - 04 Kolovoz, 2018, 00:09:44 ---Al imaš volje, ja bi odusto odma čim bi vidio kolko ima posla oko skutera :D svaka ti dala  :bero: :bero2:

--- Kraj citata ---

Bas je bilo muski posla,ajde dio toga slazem s gustom,pa mi nije zao.Izvukao sam se sa strujom,s njom bas nisam na ti,pa je zamjenom sitnica i km/h sata sve proradilo.Samo je obrtaljka varala za 1000 okretaja,pa je raskopana i slozena da dobro radi.

--- Citat: TopPerfomance4 - 04 Kolovoz, 2018, 01:45:40 ---vrhunski odrađeno ima li kakve razlike u perfomansi sa velikim box naspram malog tj novog tipa

--- Kraj citata ---
Pa nisam na ovom skuteru direktno probao razliku,al sam prije imao full serijalu sa istim postavkama i rekao bi da ovaj ipak ide nesto bolje.
Za neke vece krajnje bi trebalo stavit aftermarket variomat,ovak radi okretaja nemre preko 85gps-a,ali na mjerenim mjestima ide skoro ko dr.evo s istim auspuhom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju