Tehnički kutak > Garaža

Dostavni MC2-BB

<< < (67/243) > >>

SF2 Freak:

--- Citat: RunnerSukosan - 12 Ožujak, 2019, 15:03:04 ---Nije dobro ni da pre brzo druka jer se u protivnom voda ne stigne ohladit

--- Kraj citata ---
Kak nije. Ako brzo druka ne stigne se ni zagrijat u cilindru  :dontknow:

gokiSP:
A to znaci da ne hladi cilindar. 🙂

Ja sam taj skuter vozio iskljucivo po otvorenoj cesti i temp nikad nije isla visoko. Imao sam sp kiler koji sam mogao staviti da je bilo potrebe. Vjerujem da bi u gradu vjerojatno imao problema.

sole9:
Meni je frend imao na nrgu sp172 masinu,i imao je problem s hlađenjem,serijski mu je bio premali,a od spa mu nije stao.Ali mislim da se ni nije previše dao truda tako da..iako sam dosta siguran da će trebati kemije oko pripasavanja sp kilera. Kad se riješi obavezno slika da mu mogu pokazat kako pravi majstori to rade

gokiSP:
Nije nemoguce staviti kiler od sp-a.

Inace postoje 2 dimenzije kilera na pia 50,
240x160x40 i 235x110x40. Nrg ima dobru poziciju kilera i ako ne vozis penzionerski nema sanse da se pregrije. Uzmi u obzir velicinu bloka u nekom autu, kolicinu tekucine i velicinu kilera. Po tome je 24x16 sasvim dovoljno za sp cilindar, pogotovo serijalu. Eventualno neki dobar ventilator za grad. Neka Dario proba pa ce vidjeti sta ce morat kemijat.

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

dario007:
Slozen nosac masine,ostao sam bez baterije pa nemam puno slika.

Prvo je sve razmjereno.Nadjena sredina na nosacu i sredina na bloku je spoj bloka.Razmjereno od centra do jednog selena i do drugog.Jedna strana na zipovom nosacu mi se idealno poklapala.
Drugu stranu je trebalo potkratiti 10mm,znaci razlika koliko nosac mora biti uzi i koliko selen(usica)fula od sredine.

Odrezana je ruka

Ovdje je osovina skracena i provizorno prislonjena ruka

Nosac povaren,pobrusen i pofarban

I kako to izgleda sa linijom na podu.Sve se poklapa.

Nosac je od zipa1 i ruke su totalno u centru.Stoje 15mm zamaknute u desno u usporedbi sa serijskim nosacem od nrg-a

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju