Tehnički kutak > Garaža
Dostavni MC2-BB
nrgmc2-tuning:
Sviđa mi se posao sa švasanjem :icon_thumright:
De da auspuh odfuram da ga izvuku van, udubljenje jedno 3cm unutra :angry7: drito kod flanđe od cilindra
dario007:
Goki fala na infu,budem proucavao kakva kemija ce se raditi kad dodem do faze raskapanja nrg-a.
Nrgmc2tuning-Auspuh je od BP-a...moj je daleko gori od toga.
Corector:
Ak ces imati prpblema s nedovoljno dugom osovinom za spajanje nosaca masine i bloka (za vxr selen verziju) mozda bi ti pasala ona koji imam na Elystaru jer je puno duza, a sigurno je 10.9. Nji ti mogu skiniti pa ubacim kracu, ne znam od kojeg sam je skutera uzeo
dario007:
Imam od sr-ke seraf nosaca,jos cu ga morat i kratit,ali hvala na ponudi.
dario007:
Evo danas na finjaka obrusene jos sitnice oko varova.Nisam isao u neke finese,jer nije za izlozbu,bitna mi je funkcionalnost.
Oprano je sa cistim dimerom da bi aluminij posivio i poravnala se nijansa.
Cilindar je gore jer sam htio isprobati dal moj auspuh pase i naravno da ne pase.Varen je na 10mjesta i sav je izvitoperen,morat cu to za prvu ruku dat prevarit,inace bude opet strgalo nosac na bloku.
Treba ga raspilit na grani i zadnji dio naserafit na nosac,a prednji na cilindar i onda povariti i dostukati po potrebi da ne bude nigdje napet...
Kolega BP mi je poklonio termogrupu koja je malo lijepila,pa je i to doterano.Kako je on uletio sa ovime budem samo novi klip uzeo i to bude super.Jedini pod noktom osjetljivi ris je ovaj ispod boosteva,ali nema nekog utjecaja na nista.
To sam pobrusio da bude sto gladja brazda i malo vodobrusnim poskidao di su ostali blagi tragovi.
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju