Tehnički kutak > Garaža
Dostavni MC2-BB
zvonkec92:
--- Citat: BP - 09 Ožujak, 2019, 20:13:25 ---A jesi me nahvalio... Nebu dobro hehehe
Samo ti to finjak jos obrusi i to bu to.
Jedva cekam vidit slozenu pilu, drzim fige da to cim prije stavis na cestu :)
--- Kraj citata ---
Izdao te, slučajno sam uletio u ovu temu i vidim da variš aluminijum. mogao bi se i ja predbilježiti za neko varenje ako radiš sa strankama ;D
gokiSP:
Je, stavio sam ga i vozio tako kratko vrijeme, ali sam skinuo jer tada nisam mogao nabaviti navojnu sipku 10.9.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
dario007:
Mozes mi reci sta od kemije ide da se to pricvrsti na ramu?
Postojale su i neke slike na forumu pa je to nestalo,bio bi zahvalan ako uspijes iskopati nesto...
Corector:
Zasto navojna sipka 10.9? Za nosac motora? Kraca se korodti na sppju nosac masina a duza na spoju rama nosac
dario007:
--- Citat: Corector - 09 Ožujak, 2019, 12:54:55 ---j#bote ja mislio rade objavio novi post U kojem je prva rijec BAM I NABACENA masina :toothy12: Scimao me nrg...
Vxr vilice su previsoke, jos na 13 col je jos vislji. Vjeruj mi, trrba ti sto nizi skuter.
Razmisli recimo o malagutijevim kao sto suhi ima, onaj ZAPIKNITI prednji kraj je perverzija, skuter na 80kmh mijenja smjer kao piaggio na 10kmh s brutalnom lakocom.
Ja sam.na svom.runneru otisao u kontra smjeru zbog vxr vilica i bolje se uprqvlja originalni ovjes. I sad sam hendikepiran zbog glupe vilice koja je previsoka.
A kad se stave malossi vilje svi vele da je jebenica, stoga razmisli i ugledaj se na malossija ili batu Suhog koji je napravio jeben poso i skidam mu kapu, jer lik na +100 gpsa plese na pezi, a piaggio bi se opasno zavijugao .
--- Kraj citata ---
Hahah,nemoj naglit...jos ces ti bit maltretiran oko struje,prije nego se vozilo slozi.
--- Citat: Tomi_ZG - 09 Ožujak, 2019, 10:36:51 ---A di je snimka kak ovlašteni serviser fušari? :toothy9:
--- Kraj citata ---
Ma nema nis spesl za vidit,a video je dug pa mi se to neda prebacivati.
--- Citat: Vlayco - 09 Ožujak, 2019, 09:02:37 ---Rade,bi li mi rekao koja je dimenzija unutarnje rupe od tog diska i razmek izmedju repa serafa?
--- Kraj citata ---
Budem ti izmjerio,samo mi reci koji te tocno disk/felga interesira?
--- Citat: Dax - 09 Ožujak, 2019, 08:09:08 ---To mraleeeee nedaj se
Puno srece ti zelim na projektu,ako sta zatreba javi!
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
--- Kraj citata ---
Hvala Dax,moram pripremiti bambuce prije nego u inspekciju dodes ;)
--- Citat: matija84m - 09 Ožujak, 2019, 20:09:03 ---Znaci elektricna vodena ide u funkciju :headbang: Podrzavam :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Jeste,vec je u pripremi...ubacio sam na prethodnim postovima sliku pumpe.
Tema je ociscena od off-a...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju