Tehnički kutak > Garaža
Dostavni MC2-BB
RunnerSukosan:
Izmjeri sirinu tubova suhi
aprilija top:
32mm
Corector:
Vxr tubovi ti dodju kao enduro stapovi.
Teza vilica od ove USD se isplati jer doprinosi stabilnosti skutera na visim brzinama, i neces imati osjecaj da poskakujes, nego da ovjes radi svoje i stabilnost nece bitinarusena.
Sva ona mala nabijena kompaktna prkna se voze s lakocom.
Ako ces ici na kratki nosac (ne runnerov) onda ti je to jebena prilika da ukrotis BB masinu koja svojom povecanom masom i visinom, narusava lakocu upravljanja.
SF2 Freak:
--- Citat: RunnerSukosan - 09 Ožujak, 2019, 14:04:01 ---Izmjeri sirinu tubova suhi
--- Kraj citata ---
Budem nemas brige, makar tebi najbolje od Dukca vilicu staviti a ne ovu koja je bila na pezi. :toothy3:
Ova mala prkna. To procitam na glas pezi rikne zarulja. :laughing7:
gokiSP:
--- Citat: dario007 - 09 Ožujak, 2019, 01:37:45 ---Uff kako si me sad nabrusio sa ovim slikama,jos u istoj boji ;)
Daj malo vise informacija,koje prerade su bile na nosacu,kakav je bio po pitanju vibracija?
Od cega si kiler/ventilator koristio?
Ja planiram vxr-ov selen slozit na serafe u bok rame.Nakopao sam i nosac masine koji serijski pase uz minimalne prerade da masina stoji u centru.Pisat cu o svemu kad dode do te faze,da olaksam buducim cunerima.
Blok ce se burgijati naravno,a bilo bi steta ne liznuti malo novu termogrupu da se razdjevici.Glavu sa visom kompresijom i onda blok i termogrupu ne diram vise ni pod razno.Jedino kad ga unuk naslijedi,ako mu bude prespor...
Vilicu od vxr-a imam u planu,isto i prednju felgu sa 5 rupa,jer je moja sa 3.Onda i 260mm prednji disk sa sportcitya i neku bolju celjust.
Za sad je u planu staviti ga na cestu,pa lagano u hodu rijesavati finese.
--- Kraj citata ---
Nosac je preraden onako kako si i sam naveo gore u postu. Vibracija ima, ali u voznji minimalno. Nisam stavljao nikakav dodatni selen. Imao sam 180 slozen na runnera 50 i tamo sam imao vxr selen, tamo pase original i dobro funkcionira. Vilica od vxra je visoka, ali da se spustiti. Ja sam na ovom nrgu imao usd sa ubacenim i drugim amortizerom pa je to ok radilo.
Kiler je bio od 180 bez ventilatora i nisam imao problema sa temperaturom. Plastike org, nista buseno.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju