Tehnički kutak > Garaža
Dostavni MC2-BB
Corector:
Moze i sa sapunicom, ona se posusi.
ValentinoD:
Probano i sa obicnom masti i masti u spreu ali nista
dario007:
Ja koristio auto sampon jer je bio pri ruci.
Mislio sam poslikati detaljnije postupak jer su se ljudi nazajebavali sa time.Bas sam se sa kolegom dopisivao,8min mi je trebalo za jedan selen na usici.
Uglavnom gedora 30 i 32 u kombinaciji.Stavi se seraf koji sa navojnom sipkom proguras kroz 32gedoru,da je seraf sa unutarnje strane.Sa kontra strane usice 30 gedora.S tim da ide seraf sa vanjske strane 32 gedore da drzi selen fixno i neda mu da se siri.Prvih par okretaja da selen udje i onda se gedora spoji sa blokom(selen udje koliko je virio iz gedore).Onda sve raskopas i unutar gedore naserafis jos jednu maticu.Sada imas dvije unutra.Ponovis sve i serafis do kraja druge matice dok gedora ne takne blok.
Sad si vec upresao pola selena i za dalje ne trebas vise gedoru sa strane selena.Matica do selena i serafis dok ne udje do kraja.
Ista stvar i sa kontra strane...
Budem sutra poslikao da bude malo jasnije kako se i sta slaze od matica/gedora.
gokiSP:
Imao sam mc3 180 na org nosacu. Puno se bolje vozi od sp-a jer je direktniji. Jos kad bi stavio vxr vilicu to bi bilo to. Dobar projekt, sad kad si vec blokove prepolovio otvori ih da ne moras kasnije. :)
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
dario007:
Uff kako si me sad nabrusio sa ovim slikama,jos u istoj boji ;)
Daj malo vise informacija,koje prerade su bile na nosacu,kakav je bio po pitanju vibracija?
Od cega si kiler/ventilator koristio?
Ja planiram vxr-ov selen slozit na serafe u bok rame.Nakopao sam i nosac masine koji serijski pase uz minimalne prerade da masina stoji u centru.Pisat cu o svemu kad dode do te faze,da olaksam buducim cunerima.
Blok ce se burgijati naravno,a bilo bi steta ne liznuti malo novu termogrupu da se razdjevici.Glavu sa visom kompresijom i onda blok i termogrupu ne diram vise ni pod razno.Jedino kad ga unuk naslijedi,ako mu bude prespor...
Vilicu od vxr-a imam u planu,isto i prednju felgu sa 5 rupa,jer je moja sa 3.Onda i 260mm prednji disk sa sportcitya i neku bolju celjust.
Za sad je u planu staviti ga na cestu,pa lagano u hodu rijesavati finese.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju