Tehnički kutak > Garaža
Dostavni MC2-BB
Corector:
BB bi morao biti manje zestoka lutrija nego 70ccm, trebao bi ipak potrajati vise sezona bez otvaranja, tako da je opravdano u startu veci ceh. Ako ces ga kratko voziti, onda se ne isplati jbg, a s vremenom ta cifra postane i manja nego sto bi bila za 70-tku.
Tak se i meni ucinilo, otresao 2 soma za swap na BB, bilo mi neugodno, razbio kiosk, izauvao tucu u kafani i pobjegao... jbg, a na kraju kad sam presao 8tkm s tim BBom, shvatio sam da se nista nije promjenilo i da to dura dosta duze od pedesetke. Pa svijecica okine 40% manje iskri, i manje je termicki opterecena.
lukazikaovic:
--- Citat: Corector - 28 Veljača, 2019, 12:06:15 ---BB bi morao biti manje zestoka lutrija nego 70ccm, trebao bi ipak potrajati vise sezona bez otvaranja, tako da je opravdano u startu veci ceh. Ako ces ga kratko voziti, onda se ne isplati jbg, a s vremenom ta cifra postane i manja nego sto bi bila za 70-tku.
Tak se i meni ucinilo, otresao 2 soma za swap na BB, bilo mi neugodno, razbio kiosk, izauvao tucu u kafani i pobjegao... jbg, a na kraju kad sam presao 8tkm s tim BBom, shvatio sam da se nista nije promjenilo i da to dura dosta duze od pedesetke. Pa svijecica okine 40% manje iskri, i manje je termicki opterecena.
--- Kraj citata ---
Dosta je diskutabilno pitanje sta se vise isplati tj šta je veći trošak nekome ko ima B kategoriju.
Ako uzmes u obzir da BB rega kosta 500 kn vise. Znaci godisnje mozes 1-2 kvara imat na 70cc u odnosu na BB za isti trosak :icon_biggrin:
Još ako nemaš kategoriju za vozit BB toe jos 4000 kn troška polaganje ili 2000 kn kazna.( ako se vozi na veliku tablicu)
A šta se tiče swapa mislin da bi 50% prometnih policajaca skuzilo BB masinu na maloj tablici.Šansa da presretač na motoru ne skuzi BB swap je mala i nikakva. Znaci opet velik rizik za kaznu/vanredni tehnicki.
dario007:
Dokazat ce mi swap jedino ako rastave masinu,sto se nece dogoditi,osim ako planiraju sve novo staviti nakon rastavljanja.
Ide blokada na 45km/h i kaj mi moze?
Kategoriju nemam...zato sam i isao na ovo.
Sukosan-nemres nac tu 125 glavu,to je problem...Karb mi je na 70cc,onaj drugi koji sam imao je prodan,a kupnja novog nije opcija jer je to 3/4 cijene nekog veceg karba rabljenog,vozit cu serijski za pocetak.
Radilicu cu odnijeti da pogleda kaj se da napraviti,ako to ne prodje onda moram novu...
Corector-Nadam se da bude to vozilo dosta dugo bez previse diranja po tome.Uvijek se prijenos karb ili nes slicno moze upgrejdat,al u svrhu performansi.
Matija-budem vidio sta ce majstor rec kad pogleda radilicu.
aprilija top:
Imam glavu 125 trebo bi predat oglase imam.cuda.
nrgmc2-tuning:
Ja bi prije 180 cilindar je ga Gilardoni radi i to je po meni najjači nikasil na tržištu. 180 novi must have :icon_thumright:
Glavu serijsku slozi i vozi se. Kad je novo 180cc ide ko mutavo tako da idi na varijantu 180cc lc :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju