Tehnički kutak > Garaža
Dostavni MC2-BB
dario007:
--- Citat: RunnerSukosan - 21 Veljača, 2019, 23:31:30 ---Nmg vjerovat,taj sr je bio u zadru od jednog decka (ako se tko sjeca yt videa gdje s tim srom po zadru tockara), onda je zavrsio kod jednog klinje u pakostanima.. Gdje si ga ti kupio? Iz auspuha bi trebale biti izvadene sve pregrade. Mogu ti.odma reci da ti ne gine slaganje na novo..
Ps. Vidi.daxa izgleda ko.da je kitu dobio :laughing7:
--- Kraj citata ---
Uff duga mu je prica...pogledao sam skuter kad je bio u Zadru,ima ga mali na slici...moras sad vidit na sta lici...Bio navodno u Rijeci,pa Nasicama i onda zavrsio u blizini Graše,od tog covjeka sam i Powera kupio.
Kaj da pametno velim,svjesno sam kupio g#vn%,jer i da sam kupio "mint" opet bi me ista stvar docekala(otvaranje masine)Kao donor mi bude okej,ima svu struju,sve dijelove i za swap to bude dobro.Naravno nakon sto si poslozim masinu.Ima gore i sp felgu koja je citava i poslozeno za disk/celjust iza.
Za spulju sam vidio da je raspilana sa zadnje strane,ali mi djeluje samo kao pokusaj otvaranja,bas smo Dax i ja to gledali.Dalje nisam puno ni gledao,zagurao ga u garazu,pa cu krenut u rastavljanje cim budem slobodan.
Hvala na cestitkama...
Corector:
BB sezona :toothy10: Odmah vxr polutke skarabudzit, za kiflu je bolje ne znati.
BP:
Bravo! Cestitam!
Jebanje majke sa bbovima bude ove sezone :)
dario007:
BB epidemija :binkybaby:
Budem kroz temu ubacivao slike stanja dijelova i budem pisao sta ce mi trebati od dijelova pa cemo vec izdogovarat.
Za sad trebam nosac masine od starog runnera,za nuzdu moze proci i od statog nrg-a,pa ako netko ima nek se javi na PM.
Love nemam nes previse,nit mi se ulaze,poslozit cu provjerenu kombinaciju koju su i decki vozili na 150cc setupima,nemam sta puno filozofirat.Skuteri su isli odlicno,trosili malo i takav tuning ne kosta skoro nista.
Al prije ikakvog tuninga cu posloziti masinu na novo.
dacerovs:
Ajd ne kenjaj!!
Ako cilindar ne vidi biaxs, dat cu kitu na panj!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju