Tehnički kutak > Garaža

Dostavni MC2-BB

<< < (30/243) > >>

Corector:
Poznato je da piaggio mijenja dobavljace. Pa tako imamo ntn japan lezaje, kbc korea, kok ili plave corteco simeringe vodene pumpe. Weber ili Dellorto Karburatori, plasticni ili viton KOK piramida usisnih lamelica, Mitsuba, Ducati Cdi/Bobina....

A remenje, na original purejetima iskljucivo s bijelim slovima, i s takvim remenom iz 2003 sam tjerao mrtvu serijalu 86mh gpsa, osjeti se kvaliteta naspram ovog danasnjeg.

A Mitsuboshi i oem piaggio su 2 razlicita svijeta dana za piaggio 50 hyperpro2

igor.sb:
sve 5   8)

ono sto hocu reci, da li je pia oem remen i dalje mitsuboshi il ne?
jel ima onaj trokutasti logo sa zvijezdicama il ne

:duckie:

dino73n:
Jest da se raspisasmo u pogresnoj temi al i mene to kopka. Ovaj novi OEM pia i novi malossi specijal po dimenzijama ko dva blizanca.

Ni jedan ni drugi nisu više sto su nekad bili. Ko li to zaista prizvodi?

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

dario007:
Dimenzijama isti,ponasanjem nebo i zemlja,pia mi se bolje ponasa,bar na mom setupu.Proslijedio sam Malossia dacerovsu,pa ce on vidjeti kak je na replici...

On topic: Danas sam opet mjerio nebulozne cifre sa gps-om.Na 108km/h po satu baca 97gps-a,a na 120km/h baca 99gps-a.Imam i jedno mjerenje od 103gps-a,ali kaj kad su cifre bezvezne,pa nemrem uzet kao relevantne.

Po poziciji remena i kilometar satu dobiti ima,sad koliko to je po gps-u ostaje upitno...

dario007:
Tu mi se caruje po 50cc klasi,pa samo da pokazem tko je jos uvijek GLAVA!

Imao sam i jedno ludo mjerenje,vjerovatno se gps zblesirao.

Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju